Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Οι εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ στην Ορεστιάδα


Την Κυριακή οι πασόκοι έχουν εκλογές στην Ορεστιάδα. Επιλέγουν ανάμεσα σε τρεις υποψήφιο δήμαρχο. Ποιοι κοντράρονται;
Όλα τα βήματα του τοπικού ΠΑΣΟΚ μέχρι στην κάλπη...





«Εκείνο που πρωτίστως μας ενδιαφέρει είναι να ακούσει ο κόσμος την πολιτική πρόταση των τριών υποψηφίων, ώστε να έχει γνώση για το σχέδιό τους και να επιλέξει τον αξιότερο την ώρα της κάλπης», δήλωσε στην Ε. ΡΑ. ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑ. ΣΟ. Κ. Ορεστιάδας, Χρήστος Καζαλτζής, αναφερόμενος στη διαδικασία των ανοιχτών συνελεύσεων που ξεκίνησε εχθές από τον Κυπρίνο, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής φάσης της “δημοσκοπικής κάλπης” που θα στήσει το ΠΑ. ΣΟ. Κ. για την επιλογή του προσώπου που θα στηρίξει το κόμμα στο δήμο Ορεστιάδας στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Καζαλτζής εκτίμησε ότι η προσέλευση στη χθεσινή συνέλευση ήταν ικανοποιητική και τόνισε πως οι κ. κ. Πολυχρόνης Αντωνιάδης, Πασχάλης Γουτκίδης και Λευτέρης Χαμαλίδης, οι οποίοι και διεκδικούν την ψήφο των πολιτών την Κυριακή 22 Αυγούστου, ώστε να εξασφαλίσουν τη στήριξη του ΠΑ. ΣΟ. Κ., είχαν την δυνατότητα να δώσουν το πολιτικό τους στίγμα και να παρουσιάσουν την πρότασή τους για το διευρυμένο δήμο Ορεστιάδας.
Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, εκτιμώντας πως εάν ο αριθμός των πολιτών που θα προσέλθουν στην κάλπη ξεπεράσει τους χίλιους, «το εγχείρημα θα έχει στεφθεί από επιτυχία». Οι επόμενες ανοιχτές γενικές συνελεύσεις έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 19 Αυγούστου, στη Νέα Βύσσα, την Παρασκευή, 20 Αυγούστου, στα Δίκαια του δήμου Τριγώνου και το Σάββατο, 21 Αυγούστου, στη Νέα Ορεστιάδα.

 
Πηγή:  http://www.ert.gr/