Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο Δ. Γαλανόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων


Μέχρι πριν ένα μήνα ήταν αντινομάρχης Ξάνθης. Τώρα παίρνει το χρίσμα της ΝΔ για τον ιστορικό Δήμο Αβδήρων. Τι δηλώνει ο ίδιος και τι του είπαν από τη Ρηγίλλης;





Ο πρώην Αντινομάρχης με έντονη και πολύχρονη συνδικαλιστική δράση, Δ. Γαλανόπολος είναι εκείνος που τελικά έλαβε το χρίσμα απ' την ΝΔ για την θέση του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων, κλείνοντας το θρίλλερ των τελευταίων ημερών.


Ο ίδιος μιλώντας στο xanthionline επιβεβαίωσε ότι ο Β. Μιχαλολιάκος τον ειδοποίησε το πρωί της Τετάρτης για την λήψη του χρίσματος ενώ είχε ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους δυο σημερινούς δημάρχους Βιστωνίδας και Αβδήρων καθώς και με δημοτικούς συμβούλους των δύο δήμων.

Έίναι ένας δύσκολος αγώνας που θα τον δώσουμε με συναίσθηση της ευθύνης που απορρέει απ' την εμπιστοσύνη του κόμματος που μας στηρίζει' δήλωσε ο κ. Γαλανόπουλος ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τις δυσκολίες που θ' αντιμετωπίσουν οι δήμοι ενόψει της διοικητικής μεταρρύθμισης και ειδικά οι νέοι καλλικρατικοί δήμοι όπως αυτός των Αβδήρων.

'Δουλειά και προσπάθεια' είναι ο στόχος του υποψήφιου δημάρχου που ξεκινά πλέον την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του συνσυασμού του.


Πηγή:  http://www.xanthionline.com/