Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Χάνει Έλινγκτον για ένα μήνα η Ξάνθη

Πετάει το πρωί για το Λονδίνο να εγχειριστεί πιθανότατα από δικό του γιατρό

Όλα τα τελευταία νέα της Skoda Ξάνθη...


Αν και έμοιαζε αρχικά να μην ειναι κατι ανησυχητικό τελικά αποδείχτηκε αρκετά σοβαρό, τόσο για να τον αφησει εκτός για περιπου ένα μήνα. Η μαγνητικη τομογραφία στην οποία υπεβληθει ο Νέιθαν Έλιγκτον έδειξε πρόβλημα στον μηνίσκο, οπότε ο παίκτης θα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthi reds ο Άγγλος επιθετικός σήμερα το πρωι πεταει για Λονδίνο, πιθανόν για να κανει την επέμβαση σε δικό του γιατρό. Η εξέλιξη αυτή δεν ηταν καθόλου καλη τόσο για τον ίδιο, που ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, όσο και για την ομάδα. Δεν αποκλείεται πλέον η Skoda Ξάνθη να ψάξει για ελεύθερο παίκτη το επόμενο διάστημα για την θέση αυτή, κάτι που δεν αποκλειόταν έτσι κι αλλιώς αλλα δεν εχει να κάνει με την επίθεση.

Από χθες και μετά τα εργομετρικά, τα αποτελέσματα των οποίων άφησαν ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδος, η Skoda Ξανθη μπήκε σε κανονικό ρυθμο προπονήσεων. Μαζί για πρωτη φορά και το νέο απόκτημα ο 24/χρονος διεθνης Καμερουνέζος επιθετικός Κριστιάν Μπεκαμέγκα. Έδειχνε ευδιάθετος και "κόλλησε" απ΄ό,τι φαίνεται με τον Τζάκι. Ήταν συνεχως δίπλα του κατα τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Πέτρος Μάνδαλος, αφου συνομίλησε με τον προπονητή του για λίγα λεπτά, εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη οι Βάλλας και Κιντάνα δείχνουν να μην αντιμετωπίζουν πλέον το παραμικρό πρόβλημα συμμετέχοντας κανονικα στο πρόγραμμα των υπολοίπων.

Την Παρασκευή τελικά θα διεξαχθεί φιλικό στο προπονητικό κέντρο και αυτό γιατί το γήπεδο δεν ειναι απόλυτα έτοιμο, με αντίπαλο τον Νέστο Χρυσούπολης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής. Η ώρα διεξαγωγής αν και δεν έχει οριστεί ακόμη, θα είναι πιθανότατα στις 18:00.

Στο θέμα του Μπόατεγκ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Χθεσινες πληροφορίες μέσα από την ομάδα θελαν τον παίκτη να επιστρέφει την Παρασκευή χωρίς όμως να είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός στον κόσμο για την εν λόγω περίπτωση.

Τέλος, σήμερα το πρωι οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις ενω το απόγευμα θα προπονηθούν στις 18:00 το πιθανότερο και όχι στις 19:00 που αναφέρει site της ομάδος. Το λέμε αυτό γιατί το ίδιο συνέβη και χθες!! (ο χρόνος είναι πολυτιμος για όλους).

ΥΓ: Το φιλικό του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο θα παρακολουθήσει από κοντά ο Νίκος Κεχαγιάς. Η ομάδα της Ξανθης αντιμετωπίζει τους Θεσσαλονικείς για την 4η αγωνιστική στα Πηγάδια.
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/