Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας Κομοτηναίος στο "X-Factor"

Ερμήνευσε το τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα «παλιός στρατιώτης» κι ένα δικό του τραγούδι το «να μου γελάς» κερδίζοντας την κριτική επιτροπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




To X Factor έρχεται με την ίδια τηλεοπτική συνταγή, μόνο που για μας τους Θρακιώτες τώρα θα παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το διαγωνιστικό κομμάτι ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό κι εκεί έγιναν οι περισσότερες περικοπές των υποψηφίων τραγουδιστών. Εκεί συμμετείχε κι ένα δικό μας παιδί ο 18χρονος Κομοτηναίος Άγγελος Φάμελος που παρουσιάζεται σε φωτογραφία με τον Νίκο Μουρατίδη τον οποίο θα τον δούμε στις live εμφανίσεις του παιγνιδιού.

Ο 3ος κύκλος του X Factor όπως λένε τα σχετικά τηλεοπτικά πράγματα θα είναι πιο “φτωχός” από τους 2 προηγούμενους, αφού ο AΝΤ1 έχει σκοπό να μειώσει τις αποδοχές κατά 20%.

Η κριτική επιτροπή θα παραμείνει όπως έχει, δηλαδή με την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Νίκο Μουρατίδη, τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιώργο Λεβέντη.

Όσον αφορά την θέση του παρουσιαστή, τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Ο AΝΤ1 επιθυμεί να είναι πάλι ο Σάκης Ρουβάς στην θέση του παρουσιαστή, αλλά ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Ο Νίκος Μουρατίδης, μιλώντας για την κριτική επιτροπή στο talent show που προετοιμάζεται με σίγουρη συνταγή αποκάλυψε ότι οι διαφωνίες τελικά δεν έχουν υπόβαθρο προκύπτουν όταν ανοίγει η κάμερα αφού στα καμαρίνια όλα είναι μέλι γάλα.. «Γενικότερα είμαστε μία επιτροπή που μπορεί στο καμαρίνι να δηλώνουμε μια χαρά, αλλά την ώρα της δουλειάς διαφωνούμε, κι είναι καλό αυτό. Είμαστε τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές καταβολές και γούστα κι αυτό δημιουργεί και τις διαφωνίες. Με τον Θεοφάνους επειδή είμαστε και οι δυο πολύ αιχμηρές προσωπικότητες, αυτό φαίνεται πολύ έντονα και νομίζω πως με τον Θεοφάνους δεν θα τα βρω ποτέ. Δεν συμφωνούμε στο θέμα της μουσικής αλλά και το ύφος το υπεροπτικό που διαθέτει εμένα μου τινάζει το νευρικό μου σύστημα στον αέρα».

Ο Άγγελος Φάμελος έγραψε στο facebook ελάχιστα στοιχεία απ’ ότι έζησε στον προκριματικό διαγωνισμό για το Χ Factor3, ενώ φαίνεται απόλυτα ικανοποιημένος με το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, αλλά κι αγχωμένος γι’ αυτό που έρχεται. Ασχολείται με την μουσική και το αγαπημένο του όργανο την κιθάρα όπως θα πει στο «Χ» εδώ και 8 χρόνια περιμένοντας την στιγμή που θα τον καλέσουν στην Αθήνα. Τα τραγούδια που ερμήνευσε ήταν ο «παλιός στρατιώτης « του Γιώργου Νταλάρα και ένα δικό του τραγούδι το «να μου γελάς» που ήταν καταλυτικά στην όλη σκηνική κι εκφραστική του παρουσία. Του ευχόμαστε.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/