Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κοτσάκη στηρίζει ο ΛΑΟΣ στη Ροδόπη



Γιατί τάσσεται υπέρ του νυν δημάρχου Κομοτηνής το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη;





Τη στήριξή του στον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο με τη στήριξη της ΝΔ, Δημήτρη Κοτσάκη, εξέφρασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑΟΣ στη Ροδόπη.

Την ανακοίνωση έκανε μέσω συνέντευξης τύπου, ο ίδιος ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Μιχάλης Κακουλίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του συνεργάζεται με πρόσωπα και όχι με κόμματα. Ωστόσο δεν έδωσε απαντήσεις πως μεταφράζεται αυτή η στήριξη σε συμβούλους και αν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του κ .Κοτσάκη.

«Διακρίναμε στην παρούσα δημοτική αρχή ευαισθησίες και έργο που προάγουν το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου. Εξ άλλου είμαστε πιο κοντά ιδεολογικά με το χώρο της ΝΔ. Ο κ. Πετρίδης ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ θεωρούμε ότι είναι κομματικός και ο ίδιος δεν επεδίωξε να έχει επαφή μαζί μας, για τα προβλήματα του Δήμου και να ακούσει τις προτάσεις μας. Σε ότι αφορά το ΣΥΝ, δεν θα μπορούσαμε να συνεργασθούμε μαζί του, καθώς εμείς δεν είμαστε με το μέρος των κουκουλοφόρων και των αναρχικών», σημείωσε με έμφαση ο κ. Κακουλίδης.

Σε ότι αφορά για τους υπόλοιπους δήμους της Ροδόπης, αλλά και για τους υποψήφιους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες ο ΛΑΟΣ θα ξεκαθαρίσει τη στάση του τις επόμενες μέρες. Ειδικά όμως για τους αντιπεριφερειάρχες, θα σταθμίσει τις υποψηφιότητες, αν αυτές θα είναι από τα σπλάχνα της Ροδόπης και θα είναι γνώστες των αυτοδιοικητικών πραγμάτων.


Πηγή: http://www.ert.gr/