Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα εκδοχή στην υπόθεση της κάμερας στην τουαλέτα

Ανατρέπει τα ως τώρα δεδομένα η κατάθεση της συζύγου του καταστηματάρχη της Ξάνθης που συνελήφθη μετά από την καταγγελία της 19χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ...



Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση παρακολούθησης της 19χρονης υπαλλήλου σε κατάστημα της Ξάνθης.

Μετά το μεγάλο θόρυβο που προκλήθηκε, η πλευρά του επιχειρηματία που κατηγορείται για την τοποθέτηση κάμερας στην τουαλέτα του καταστήματός του, εμφανίζει μια εκδοχή, αρκετά διαφορετική από την εντύπωση που κυριαρχεί στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τόσο ο ίδιος ο μουσουλμάνος επιχειρηματίας της οδού Θήρας, όσο και η σύζυγός του υποστηρίζουν ότι είχαν τοποθετήσει όχι μόνο τη συγκεκριμένη κάμερα, αλλά και άλλες εντός του καταστήματος λόγω υπόνοιας για κλοπή στο κατάστημα, υπόνοιας που κατευθυνόταν στη νεαρή υπάλληλο.

Μάλιστα η σύζυγος του επιχειρηματία αναφέρει ότι αυτή ήταν που τοποθέτησηε την επίμαχη κάμερα στην τουαλέτα του καταστήματος με σκοπό να εξακριβώσει πιθανή κλοπή και όχι για το λόγο που φάνηκε αρχικά και οδήγησε στη σύλληψη του συζύγου της. Αυτή είναι η νέα εκδοχή που παρουσιάζει η πλευρά του επιχειρηματία, μετά την απροσδόκητη τροπή και την έντονη δημοσιότητα που απέκτησε η υπόθεση, πυροδοτώντας και σχετικά σχόλια στην περιοχή όπου δραστηριοποιείται η επιχείρηση.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/