Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτόνομος ο δημοτικός Μειονοτικός συνδυασμός στην Ξάνθη

Η «Άγκυρα» έδωσε τη «γραμμή», οι Τούρκοι Πρόξενος και Πρέσβης τις «εντολές». Ξεκίνησαν και αναζήτηση υποψηφίων συμβούλων. ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ




Αυτόνομος λοιπόν κατεβαίνει οριστικά ο δημοτικός Μειονοτικός συνδυασμός Ξάνθης ΙΣΟΤΗΤΑ για τον Δήμο Ξάνθης. Παρά τα όσα διοχέτευαν οι ίδιοι οι μειονοτικοί, από 30 Ιουλίου 2010 σε αποκλειστικότητα και τα όσα διαφήμιζε ο γνωστός Τσέπελης μέχρι χθες, υποστηρίζοντας ότι «ο Μπαντάκ θα κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης»!!!!

Το σενάριο ήταν για μας αναμενόμενο και υλοποιήθηκε, όπως ακριβώς το περιμέναμε…

-Η Άγκυρα έδωσε τη «γραμμή», ο Τούρκοι Πρόξενος Κομοτηνής και Τούρκος Πρέσβης Θεσσαλονίκης μετέφεραν τις «εντολές» στη συνάντηση που είχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΙΣΟΤΗΤΑ Μπαντάκ Χουσεϊν και Μαλκότς Χασάν, οπότε στη προχθεσινή συνάντηση 15 στελεχών της μειονότητας, που έγινε σε γραφείο κάτω από την «Τουρκική Ένωση», η απόφαση ήταν σχεδόν ειλημμένη…!


ΕΓΩ Ο… ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η 4η κατά σειρά δημόσια διαβούλευση, έγινε μεταξύ 15 περίπου πρωτοκλασάτων αυτή τη φορά…Δηλαδή σε αρκετά «κλειστό» κύκλο.

Το «πρόβλημα» που προέκυψε από την αρχή. Οι περισσότεροι παρόντες επέμεναν σε νέο… επικεφαλής του συνδυασμού, ενώ αντίθετα ο νυν Πρόεδρος της ΙΣΟΤΗΤΑΣ Μπαντάκ Χουσεϊν, επέμενε να είναι αυτός ο ανεξάρτητος Μειονοτικός υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!!!

Ωστόσο τόσο ο οδοντίατρος και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Μαλκότς Χουσεϊν όσο και ο φαρμακοποιός κ. Τζαχίτ με τους επιστήμονες ξεκαθάρισαν ότι «επικεφαλής της ΙΣΟΤΗΤΑΣ θα έπρεπε να μπει ένας επιστήμονας και μορφωμένος και όχι ο αγράμματος και πρώην τσομπάνος Μπαντάκ Χουσεϊν!» Μάλιστα οι επιστήμονες βρήκαν ήδη και τον υποψήφιο προτείνοντας ως επικεφαλή γνωστό μουσουλμάνο γιατρό, καταξιωμένο στη μειονότητα.

-Ωστόσο ο Μπαντάκ επιμένει: «Εγώ θα είμαι ο Υποψήφιος Μειονοτικός Δήμαρχος Ξάνθης», είπε και στον Κυριάκο Κεσίσογλου χθες το πρωί, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του… «Εγώ και κανείς άλλος»!

Ωστόσο μετά το «αδιέξοδο» που δημιουργήθηκε, οι παρόντες αποφάσισαν πρώτα να «κινηθούν» για την κατάρτιση του μειονοτικού ψηφοδελτίου και να «μαζέψουν» τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Και αφού συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων συμβούλων (περίπου 40 χρειάζονται), στη συνέχεια θα κάνουν την τελική επιλογή για τον ΑΡΧΗΓΟ που θα ηγηθεί της ΙΣΟΤΗΤΑΣ στις επόμενες εκλογές του Νοέμβρη.

Χθες το πρωϊ πάντως στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, Μπαντάκ Χουσεϊν, Μαλκότς και Τζαχίτ «έκλεισαν» ήδη το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, που σημαίνει ότι η ΙΣΟΤΗΤΑ ήδη ξεκίνησε, οργανώνεται και ετοιμάζεται για τις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη για τον Δήμο Ξάνθης.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/