Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκινά η τετραήμερη εμποροπανήγυρης του Διδυμοτείχου


Από σήμερα και ως τη Δευτέρα πάνω από 500 επαγγελματίες θα περιμένουν επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θράκης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Η εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου, μια από τις πιο φημισμένες εμποροπανηγύρεις, ξεκινά φέτος στις 17 Σεπτεμβρίου και περιμένει μικρούς και μεγάλους να την επισκεφτούν.


Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου σε μια τεράστια έκταση στη βόρεια περιφερειακή οδό της πόλης, πάνω από 500 επαγγελματίες θα περιμένουν τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θράκης να επισκεφθούν την ξακουστή αγορά, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες προμήθειες της χρονιάς, κάτι που γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό, εν μέσω των δύσκολων οικονομικά εποχών που διανύουμε.

Χαρακτηριστική εικόνα και της φετινής εμποροπανήγυρης, θα είναι οι ατελείωτες υπαίθριες ψησταριές που στήνουν επαγγελματίες ντόπιοι και μη όπου συγκεντρώνεται ο κόσμος για να απολαύσει τις πεντανόστιμες λιχουδιές της περιοχής φτιαγμένες από τα καλύτερα κρέατα του τόπου μας, με πρωταγωνιστή το παραδοσιακό λουκάνικο Διδυμοτείχου, ντόπιο τσίπουρο και θρακιώτικο γλέντι μέχρι το πρωί...»

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηανδρέου, φέτος η οργάνωση για την εμποροπανήγυρη είναι ακόμη καλύτερη, εφόσον έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την παρουσία ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή, καθώς επίσης και η τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων ώστε να διευκολύνονται οι επαγγελματίες.

«Το χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης» όπως τόνισε «θα είναι ότι καθημερινά υπάλληλοι του Δήμου θα καθαρίζουν όλη την περιοχή ώστε να υπάρχει μια όμορφη εικόνα στην εμποροπανήγυρη, που κάθε χρόνο ξεπερνά τους 10.000 επισκέπτες.»
 
 
Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/