Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέλαβαν Τούρκο που παρακολουθούσε τον Πρωθυπουργό!!!

Περίεργη υπόθεση που έρχεται στο φως μια βδομάδα μετά την επίσκεψη Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη. Τα σενάρια που κάνουν οι μυστικές υπηρεσίες. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη κάνει σήμερα το lesvosnews, που έχει άμεση σχέση με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού της χώρας μας Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με εγκυρότατες δημοσιογραφικές πληροφορίες, την ημέρα της άφιξης του Πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για την ομιλία του στη ΔΕΘ, συνελήφθη ένας 46χρονος Τούρκος υπήκοος, ο οποίος παρακολουθούσε τον Πρωθυπουργό.

Ο Τούρκος άνδρας είχε αφιχθεί 40′ νωρίτερα από τον Γιώργο Παπανδρέου με πτήση προερχόμενη από την Αυστρία.

Άνδρες της ασφάλειας της Πολεμικής αεροπορίας της Μονάδας του αεροδρομίου που ερυνούσαν κάθε ύποπτη κίνηση,

διαπίστωσαν από έλεγχο που έκαναν, ότι ο συγκεκριμένος επιβάτης είχε κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο

Κ.Ο. που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όμως αυτός μετά την άφιξή του κινήθηκε αντίθετα από την κατεύθυνση αυτή.

Την κίνησή του αυτή παρατήρησαν οι άνδρες της ασφάλειας της Πολεμικής Αεροπορίας, που αμέσως κινήθηκαν προς την κατεύθυνσή του και αφού τον ακινητοποίησαν στη Λεωφόρο Μηχανιώνας, τον συνέλαβαν.

Αμέσως ενημερώθηκε για το συμβάν η προσωπική ασφάλεια του Πρωθυπουργού, αλλά και ο ίδιος.

Τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Θέρμης, όπου κρατήθηκε μέχρι να έρθουν άνδρες της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής, για να τον παραλάβουν Και να τον ανακρίνουν.

Από την έρευνα που έκαναν και την ανάκριση, προέκυψε ότι ο 46χρονος Τούρκος ερχόταν από το 1991 στη χώρα μας συνέχεια, με σκοπό να παρακολουθεί υψηλά πρόσωπα.

Επάνω του βρέθηκαν φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, σύγχρονα κινητά τηλέφωνα, σύνεργα παρακολούθησης και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι αρχές ασφαλείας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της κατάστρωσης σχεδίου τρομοκρατικού χτυπήματος.


Πηγή:  http://www.lesvosnews.gr/