Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Δοκιμάζεται Άραβας στον Εθνικό Αλεξ/πολης

Αν έφερνε μαζί του και μερικά πετρελαιοδόλαρα, να γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας, τι καλά που θα ήταν!

Όλες οι λεπτομέρειες για το βιογραφικό του




Τα βλέμματα όλων στον Εθνικό είναι στραμμένα πλέον στον Γιασμίν Μαχάντ Ιοσίφο Μαχμούντ. Πρόκειται για τον Άραβα ακραίο που καταφθάνει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να δοκιμαστεί στην ομάδα και εάν ικανοποιήσει και επαληθεύσει τα θετικά στοιχεία που συνοδεύουν το βιογραφικό του, θα αποκτηθεί κλείνοντας έτσι το ρόστερ της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Μαχμούντ, με εμπειρία σε πολλά πρωταθλήματα της Ασίας, μεταξύ αυτών και το ιαπωνικό, κατάγεται από το Μπαχρέιν, είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,98 μ. και οι παράγοντες του Εθνικού έχουν συλλέξει ενδιαφέροντα στοιχεία για τις ικανότητές του, μιλώντας και με τον Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς, συνεργάτη του Ζόραν Γκάετς στα καλά χρόνια της Ορεστιάδας. Ο Γιάννης Ανδρεάδης και οι συνεργάτες του θα τον τεστάρουν στην προπόνηση της Παρασκευής για να σχηματίσουν και προσωπική άποψη.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίζονται κανονικά, με τους νεαρούς νεοαποκτηθέντες Γιάννη Γεωργιάδη και Δημήτρη Κωνσταντινίδη να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην κεντρικός της ΕΑΠ Χρήστος Κίτσιος έχει ενταχθεί ήδη στην ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι οι Εβρίτες έχουν αποκτήσει τον Κροάτη διαγώνιο Ιβάν Ράιτς (22 ετών, 2,02 μ.) ο οποίος τη σεζόν 2009-10 οδήγησε τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και τα δικαιώματά του ανήκουν στην Ιταλική Κούνεο. Ο Ράιτς αναμένεται στον Έβρο έως τις αρχές της ερχόμενης βδομάδας.



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/