Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

O κομοτηναίος Μπιτσίδης βοηθός στο Εργοτέλης – Ξάνθη

Ποιοι άλλοι σφυρίζουν στις ομάδες της Θράκης και ποιοι Θρακιώτες σφυρίζουν σε άλλους αγώνες

                                 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Ο κομοτηναίος διαιτητής Δημήτρης Μπιτσίδης, ο μόνος που έχει απομείνει από τους τρεις νομούς της Θράκης στους πίνακες διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, ορίστηκε να είναι πρώτος βοηθός στον αγώνα της Ξάνθης με τον Εργοτέλη, που θα διεξαχθεί το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου στην Κρήτη. Την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά, ενώ δεύτερος βοηθός θα είναι ο Ηλίας Αλεξέας του ΣΔ Μεσσηνίας. Από την Καλαμάτα θα είναι και ο τέταρτος διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο αθηναίος Φραγκίσκος Σωμαρακάκης.

Την πρεμιέρα του Πανθρακικού στην Κομοτηνή απέναντι στην Βέροια, για την δεύτερη αγωνιστική της Football League, θα διαιτητεύσει μια τριπλέτα της Δυτικής Αττικής. Την αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στις 6.00 το απόγευμα της Δευτέρας, θα σφυρίξει ο Γιώργος Χατζής έχοντας ως βοηθούς τους Αθανάσιο Τζωρτζάκο και Παναγιώτη Κασσαβέτα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κυριαζίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Έβρου και παρατηρητής ο Ευστράτιος Ζαχαρόπουλος του Συνδέσμου Δράμας.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, την αναμέτρηση Τρίκαλα - Λεβαδειακός της Κυριακής θα σφυρίξει ο Χρήστος Γκρανας του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης. Τέλος, για την δεύτερη αγωνιστική της Γ' Εθνικής βοηθοί θα είναι οι ξανθιώτες Ελίας Εμπλιούκ και Αναστάσιος Χατζημωυσιάδης στην αναμέτρηση Κοζάνης - Μακεδονικού, που θα διεξαχθεί επίσης την Κυριακή.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/