Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οι δηλώσεις των προπονητών στα Πηγάδια μετά το Ξάνθη-ΠΑΟΚ


Η πρεμιέρα του Γιώργου Παράσχου και η επίθεση στον πρώην τεχνικό του Πανθρακικού Παύλο Δερμιτζάκη

              ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Την πρώτη του συνέντευξη τύπου ως προπονητής της Skoda Ξάνθη έδωσε χθες ο Γιώργος Παράσχος και ήταν ευτυχής που η ομάδα του κέρδισε τον πολύ δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, από την άλλη μεριά προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης από την εμφάνιση της ομάδας του, αναζητώντας επειγόντως λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του μετά και από την ήττα στην Ξάνθη.

Ο Γιώργος Παράσχος για το νικηφόρο ματς της ομάδας του ανέφερε: «Η ομάδα μου άξιζε την νίκη, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Για εμάς ήταν δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα και ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Είχαμε απέναντι μας έναν αποφασισμένο για την νίκη ΠΑΟΚ, που ήθελε πολύ το θετικό αποτέλεσμα σ' αυτό το παιχνίδι. Κυρίως θέλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για την αμυντική τους λειτουργία, σταμάτησαν με τον καλύτερο τρόπο τους πολύ επικίνδυνους επιθετικούς του ΠΑΟΚ. Αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Ήμουν ευχαριστημένος που όλη την εβδομάδα υπήρχε ζήλος από τους ποδοσφαιριστές μου και είδα στα πρόσωπα τους, την χαρά που ήρθα στην ομάδα. Και ο Τζάγκι και ο Κομεσίδης έπαιξαν πολύ καλά. Κινδυνεύσαμε κυρίως από στημένες φάσεις, επειδή οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν καλά χτυπήματα. Μετά από το σημείο που έμεινε με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ δεν κρατήσαμε σωστά την μπάλα, δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης εμφανώς δυσαρεστημένος: «Η ομάδα ετοιμάστηκε να έρθει στην Ξάνθη για νίκη, είχαμε δουλέψει πολύ, αλλά δυστυχώς ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Δεχτήκαμε πάλι γρήγορα κι εύκολα ένα γκολ. Σίγουρα είναι δύσκολα να πιέζεσαι για να ανατρέψεις το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι Ξάνθη δεν ξεκίνησε καλά, άλλαξε και τεχνικό, παράλληλα εμείς προσπαθήσαμε να πετύχουμε το δικό μας στόχο. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή μπάλα, είχαμε κυκλοφορία, από τον άξονα μπαίναμε κυρίως στην περιοχή, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και παίκτη για να κάνουμε γκολ. Τα περισσότερα γκολ που δεχόμαστε είναι από ατομικά λάθη. Είπαμε στο ημίχρονο ότι πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, γιατί δεν τελείωσε το ματς και πιστεύαμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το ματς. Δυστυχώς, αυτό δεν φάνηκε. Μείναμε στα λόγια και έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα μετά την αποβολή. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα, αλλά μείναμε στα λόγια. Για μας ήταν η πρώτη ήττα σε επίσημη διοργάνωση, για την Ξάνθη ήταν μεγάλη νίκη. Υπάρχει πάντως, μεγάλος προβληματισμός και ως προπονητής του ΠΑΟΚ ζητώ μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο».


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/