Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Πηγή Δεβετζή

Θα αγωνιστεί με στόχο Παρίσι, Ν. Κορέα και φυσικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο

Θα έχει την συμπαράσταση του ΣΕΓΑΣ παρά τον αποκλεισμό της από τον σχεδιασμό τυο 2011. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ψήφο εμπιστοσύνης από τον ΣΕΓΑΣ και την στήριξη της Ομοσπονδίας έλαβε η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή από τον ΣΕΓΑΣ, αν και έμεινε εκτός προγραμματισμού του 2011 εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας της τους τελευταίους 16 μήνες. Η «ιπτάμενη θρακιώτισσα» λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του σχεδιασμού όπου το όνομά της έλαμπε δια της... απουσίας του, όπως αποκάλυψε το «thrakisport.gr», έσπευσε την περασμένη εβδομάδα να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, ενώ είχε προηγηθεί και τηλεφωνική συνομιλία της με τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση Σεβαστή - Δεβετζή, η αλεξανδρουπολίτισσα διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ότι σκοπεύει να συνεχίσει στην ενεργό δράση, θέτοντας ως ορίζοντα για την προσεχή περίοδο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του ερχόμενου Αυγούστου στο Νταεγού της Νότιας Κορέας, ενδιάμεσο σταθμό το Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου στο Παρίσι τον Μάρτιο και απώτερο φυσικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Μετά από αυτήν τη διαβεβαίωση της Πηγής, ο ΣΕΓΑΣ με την σειρά του διαβεβαίωσε την αθλήτριά μας ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη της Ομοσπονδίας, αν και δεν την περιέλαβε στον προγραμματισμό του 2011 και άρα δεν προβλέφθηκαν χρήματα για τα έξοδα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως διαβάζουμε στην «Ελευθεροτυπία», σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια της συμμετοχής της στο γνωστό σόου «Dancing with the stars» υπέστη τραυματισμό στην διάρκεια των γυρισάτων, που επιδείνωσε το πρόβλημα που είχε και την άφησε εκτός του Πανευρωπαϊκού της Βαρκελώνης. Το σημαντικό όμως είναι ότι δηλώνει έτοιμη να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους και να κλείσει την καριέρα της με μια ακόμα ολυμπιακή συμμετοχή και (γιατί όχι;) ένα ακόμα μετάλλιο. Μακάρι!


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/