Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τρεις δημοσιογράφοι εναντίον του Αγγά για το Δήμο Μύκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλο το παρασκήνιο όπως διαμορφώνεται στον μειονοτικό δήμο της Ξάνθης, μετά την κατάθεση τεσσάρων συνδυασμών στο Πρωτοδικείο

                        ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...


Τρεις δημοσιογράφοι θα βρεθούν απέναντι στον απερχόμενο Δήμο Μύκης Μουσταφά Αγγά στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Μετά την κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο προέκυψε ότι τέσσερις συνολικά συνδυασμοί θα διεκδικήσουν το Δήμο.

Εκτός από το Μουσταφά Αγγά, το Δήμο θα διεκδικήσει ο δημοσιογράφος της τοπικής Millet Μουσταφά Τσουκάλ, έχοντας στο συνδυασμό του την Γ. Καραχασάν και άλλα γνωστά στελέχη, συνιστώντας δυνατή παρουσία. Επίσης ισχυρός στην κούρσα κατέρχεται ο Καπζά Τζεμήλ, δημοσιογράφος από την Gundem που είχε ακουστεί και για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ καθώς και ο τέως Δήμαρχος Μουτζαχίντ Ντουκιαντζή που πάντως τα τελευταία χρόνια δεν ασκεί τη δημοσιογραφία αλλά δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην πρωτεύουσα, κυρίως.

Ο Δήμος της Μύκης είναι πάντα απρόβλεπτος ως προς τα αποτελέσματά του και δεν υπάρχει υποψήφιος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μετριοπαθής αλλά πρόκειται για στελέχη που εκφράζουν ακραίες θέσεις. Φυσικά το σημαίνοντα ρόλο παίζει ο ρόλος του Αχμέτε Μετέ, ο οποίος εφαρμόζει στην ορεινή περιοχή τη σκληρή γραμμή του προξενείου και φέρεται να είναι κοντά στον Καπζά Τζεμήλ .


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/