Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Νέα ενασχόληση του Κώστα Χαρδαβέλλα με την Θράκη

Ασχολήθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή του με Σγουρίδη, Μαντατζή, Μουσταφάογλου και Τουρκικό Προξενείο

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ;
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...


Για μια ακόμα φορά ο γνωστός δημοσιογράφος ασχολήθηκε με την Θράκη και τη Μειονότητα μέσα από την εκπομπή του στο Alter "Αθέατος Κόσμος", που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κ. Χαρδαβέλλας παρουσίασε τις δηλώσεις - βόμβα του Παναγιώτη Σγουρίδη μέσα από το site του newsbomb. Στις δηλώσεις αυτές ο πρώην Βουλευτής Ξάνθης επαναλαμβάνει όσα ανέφερε και στο onalert ότι η Α΄θήνα παίζειτην θράκη στα ζάρια για μια χούφτα μειονοτικές ψήφους και ΄τις καταγγελίες του για συνεργασία πολιτικών με το Τουρκικό Προξενείο.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε στην εκπομπή ρεπορτάζ για την Ξάνθη, τον εκεί μειονοτικό συνδυασμό και την παρουσία σε αυτόν της γυναίκας και του γραμματέα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μαντατζή. Παρουσιάστηκε ακολούθως βίντεο από την περσινή προεκλογική εκδήλωση στον Εχίνο, τότε που ο Μάντατζη δήλωνε απο το μπαλκόνι ότι "Τούρκοι γεννηθήκαμε και Τούρκοι θα πεθάνουμε.

Τέλος, ο Χαρδαβέλλας αναφέρθηκε και στον συνδυασμό της Σιμπέλ Μουταφάογλου στην Κομοτηνή και τις σχέσεις της με το ΠΑΣΟΚ. Έδειξε μάλιστα πως την είχε παρουσιάσει ο Γ. Παπανδρέου στις περσινές ευρωεκλογές. Ακολούθησε σύντομη συζήτηση στο στούντιο και ακολούθως πέρασαν στο θέμα της Σπιναλόγκας.