Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στην Ξάνθη


Οι τρεις διαρρήκτες είχαν ρημάξει όλη την Ξάνθη και τη μισή Β. Ελλάδα, μέχρι τη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, τρεις αλλοδαποί πολίτες Βουλγαρίας, ηλικίας 39, 24 και 37 ετών.

Μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, τσάντες περιέχουσες πολλά διαρρηκτικά εργαλεία, κατσαβίδια, φακούς, σπασμένους ομφαλούς κλειδαριών οικιών, μάλλινα γάντια, μεγάλος αριθμός τιμαλφών και ειδών αξίας, σφραγίδες και μπλοκ εταιρειών που οι ανωτέρω δράστες είχαν αφαιρέσει από οικίες σε περιοχή ευθύνης μας, στη Θεσσαλονίκη και σε διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδος.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης προσήλθε μια 75χρονη κάτοικος Ξάνθης, η οποία αναγνώρισε και παρέλαβε κατασχεθέντα κλοπιμαία είδη και το χρηματικό ποσό των 290 € που είχαν αφαιρέσει προηγουμένως οι δράστες από την οικία της.

Η προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας των ανωτέρω δραστών.

Οι ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν και με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Επίσης το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 25 ετών, οι οποίοι επιβαίνοντες σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 0,5 γραμμαρίου.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ οι δράστες με τη σχηματοσθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.