Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αντίδραση ΛΑΟΣ για τις προσλήψεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής

Τι αναφέρει στην προϋπόθεση για άριστη γνώστη της τουρκικής γλώσσας, που ζητά η προκήρυξη για τους υποψηφίους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Χωρίς να εκπλαγούμε διαβάσαμε στην προκήρυξη της ΕΡΤ για την πρόσληψη 2 ατόμων στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής. Πρώτο κριτήριο στην προκήρυξη η ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Μάλιστα! Δεν ξέρουμε σε ποιους απευθύνονται. Απευθύνονται σε Έλληνες πολίτες? Απευθύνονται σε Ελληνική περιοχή ή έτρεξαν πολύ πιο γρήγορα τις συμφωνίες για την Τουρκοποίηση της Θράκης που έκαναν και κάνουν σήμερα παλι ο Ερτογάν με τον Παπανδρέου.


Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταδικάζει την προκήρυξη αυτή που διαχωρίζει τους κατοίκους της Ροδόπης και δεν επιτρέπει στους μη γνωρίζοντες την Τουρκική γλώσσα να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταδικάζει την συνειδητή επιλογή της προκήρυξης που ουσιαστικά τουρκοποιεί την Ροδόπη και ζητά την παρέμβαση του τοπικού ΠΑΣΟΚ ώστε να αλλάξει η προκήρυξη και να αφαιρεθεί ο αντεθνικός και κατάπτυστος αυτός όρος.

Ήδη έχουμε ενημερώσει τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. και θα γίνει επερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων.

Καλούμε λοιπόν τους πολίτες της Ροδόπης να καταδικάσουν την ανθελληνική απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και να τιμωρήσουν αντίστοιχα τους εκφραστές της κυβέρνησης στις εκλογές 7ης Νοεμβρίου.



Για την Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ