Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Γ. Παυλίδης: "Μεθοδεύσεις οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται"


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υποστηρίζει ότι έχουν στόχο να παρασυρθεί η ψήφος των πολιτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ


«Μεθοδεύσεις για να παρασυρθεί η ψήφος των πολιτών δεν έχουν θέση στη δική μας πρακτική. Είμαστε νικητές στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές γι’ αυτό δεν έχουμε ανάγκη από άλλου είδους πρακτικές.

Φοβούμαι ότι, με το πέρας της προθεσμίας δημοσίευσης των δημοσκοπήσεων, θα επιχειρηθεί, από συγκεκριμένους κύκλους, η δημιουργία παντελώς αβάσιμων εντυπώσεων στο εκλογικό σώμα.

Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς αλλά δεν το κάνουμε. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε την παλαιοκομματική πρακτική τους. Εξ ου και ο ευτελισμός που προέκυψε προχθές στην Καβάλα, όταν δύο εταιρίες δημοσκοπήσεων έβγαζαν για τις δημοτικές εκλογές αποτελέσματα εκ διαμέτρου αντίθετα, στη μια να προηγείται κατά 6% ο ένας συνδυασμός και στην άλλη ο αντίπαλός του.

 Ας αφήσουμε το λαό να αποφασίσει μακριά και έξω από πονηρές κινήσεις εντυπώσεων. Δεν θα διατυπώσω το ερώτημα ποιος πληρώνει αυτές τις δημοσκοπήσεις αυτές τις ημέρες».