Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο Πεταλωτής φέρνει σε λίγο στην Κομοτηνή τον... Κικίλια

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μάλιστα ο Κικίλιας θα παρουσιάσει στις 11.30 το πρωί και δράσεις κατά της ανεργίας για την περιοχή της Ροδόπης, παρουσία του Πεταλωτή!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αν ψάχνεστε, πάντως, δεν είναι ο Κικίλιας που όλοι νομίζετε. Όχι δηλαδή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας αλλά ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, μετά από συνεργασία του με το Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Ηλία Κικίλια κατέληξαν στην κατάστρωση ενός ειδικού σχεδίου δράσεων του ΟΑΕΔ, με στόχο την αντιμετώπιση των τοπικών ιδιαιτεροτήτων της Ροδόπης όσον αφορά την ενίσχυση της απασχόλησης και την υποστήριξη των ανέργων.


Οι προτεινόμενοι άξονες του ειδικά διαμορφωμένου μόνο για τη Ροδόπη Τοπικού Ολοκληρωμένου Προγράμματος ΟΑΕΔ, θα παρουσιαστούν από το Διοικητή του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολύκεντρου του Δήμου Κομοτηνής, στις 11:30, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή και σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους παραγωγικούς φορείς.