Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ η Skoda

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...



Συνεχίζει να προετοιμάζεται η Skoda Ξάνθη για τον πολύ δύσκολο αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Αθήνα, και θα ταξιδέψει παίρνοντας μαζί της στις βαλίτσες και την ψυχολογία που έχει ύστερα από την νίκη επί του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος πιθανότατα θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει ποιον θα έχει για αντίπαλο προπονητή, καθώς μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο της ΑΕΚ, το δίδυμο Κόλα-Γκρέταρσον είναι αυτό που έχει αναλάβει τις τύχες τις ομάδας μέχρι νεοτέρας. Στα θετικά για τους ξανθιώτες θα είναι και η κούραση των αντιπάλων τους, καθώς έχουν και αγώνα μεσοβδόμαδα με την Ζενίτ Πετρούπολης στην Ρωσία.

Από εκεί και πέρα και οι ξανθιώτες αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, αφού στα μόνιμα προβλήματα των Έλιγκτον, Κωστούλα και Κιντάνα, προστέθηκε και αυτό του Βασιλακάκη, από την άλλη μεριά, ο Κώστας Φλίσκας, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού λίγο πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το έχει ξεπεράσει και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Σε όλη την εβδομάδα, ο Γιώργος Παράσχος προσπάθησε να δώσει έμφαση μέσα από τις προπονήσεις, σε τακτική και φυσική κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να εξισορροπήσει τα πράγματα και να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του, εν όψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Άλλη μια κλήση στην Εθνική Αυστρίας δέχθηκε ο Μίκαελ Γκσπούρνιγκ, για να προστατέψει και τα γκολπόστ της χώρας του στα ματς που ακολουθούν με Αζερμπαϊτζάν (8/10 )και Βέλγιο (12/10). Επίσης και ο Θοδωρής Βασιλακάκης κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για να αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ, την Παρασκευή 8/10 και την Τρίτη 12/10 στα ματς του Εθνικού μας συγκροτήματος με την Τσεχία. Ακόμα και ο Παύλος Καθάριος δέχθηκε την κλήση του στην Εθνική Νέων, από τον προπονητή της, Λεωνίδα Βόκολο, για να συμμετέχει στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2011, που θα γίνει στην Πορτογαλία από τις 11 έως τις 16/10 και θα αντιμετωπίσει στον 3ο όμιλο την Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και την Πορτογαλία.

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση των ανθρώπων της ακαδημίας της Skoda Ξάνθη, διοργανώθηκε στο συνεδριακό χώρο του αθλητικού κέντρου στα Πηγάδια, για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, μια εκδήλωση με ομιλητή τον εργοφυσιολόγο της ομάδας κ. Ζιώρα και είχε ως θέμα την διατροφή και την αθλητική απόδοση. Με απλά λόγια ο κ. Ζιώρας έδωσε στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους να καταλάβουν την σπουδαιότητα του συνδυασμού της άσκησης, αλλά και της σωστής διατροφής. Ενώ στο τέλος απεύθυναν ερωτήσεις τόσο οι νεαροί ποδοσφαιριστές όσο και αρκετοί από τους γονείς που παρακολούθησαν την πρωτοπόρα αυτή ομιλία.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/