Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Τι παίχτηκε με ανάρτηση του gatzoli για την Βάλια Κελίδου;

Επικριτικό σχόλιο για την παρουσιάστρια καινούριας εκπομπής της ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ κατέβηκε και ανέβηκε άλλο... απολογητικό

ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ;
ΕΠΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ;


Η ανάρτηση κανονικά βρίσκονταν στην διεύθυνση:  http://gatzoli.blogspot.com/2010/10/blog-post_1121.html

Όσοι κάνετε κλικ όμως σε αυτήν την διεύθυνση, που είχε τον τίτλο "Και η ΒΑΛΙΑ... θέλει τον χρόνο της!!!!!", θα διαπιστώσετε ότι η ανάρτηση έχει κατέβει. Μια ανάρτηση που ανέβηκε μετά το τέλος της πρώτης της εκπομπής "Άκου να δεις" στο κανάλι Thrakinet της Αλεξανδρούπολης και ακούσε κριτική στη νεαρή παρουσιάστρια. Ωστόσο αυτήν την κριτική ουδείς μπορεί τώρα να διαβάσει, καθώς εξαφανίστηκε - ως δια μαγείας.

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι θα αντιλαμβάνονταν την απουσία της αν δεν υπήρχε επόμενο σχόλιο του gatzoli που τιτλοφορείται "σχετικά με προηγούμενη ανάρτηση"  και λέει στο ξεκίνημά της: "Πραγματικά λυπούμαστε πολύ που διεγράφη προηγούμενη ανάρτησή μας και αφορούσε τηλεοπτική εκπομπή και που δυστυχώς δεν κρατήσαμε αρχείο. Ο λόγος φυσικά που συνέβη αυτό δεν έγινε λόγω εντολής κάποιων θιγόμενων, αλλά εξ αιτίας εσφαλμένου τεχνικού χειρισμού από τον ένα διαχειριστή".

Βέβαια, έστω και αν είναι λάθος, εφόσον είναι τόσο σημαντική η ανάρτηση, ποιος ο λόγος να μην την ξαναγράψει ο συγγαφέας της στο περίπου; Περιμένει κανείς να γίνει πιστευτή αυτή η δικαιολογία; Εκτός και αν ο ένας διαχειριστής του gatzoli γουστάρει την Βάλια και ο άλλος όχι, οπότε έχουν μεταξύ τους πρόβλημα και εμείς πάμε πάσο.

Το gatzoli, που εμείς συνεχίζουμε να προβάλουμε όποτε έχει κάποια αξιόλογη ανάρτηση (και έχει πολλές), απαντά και σε αναγνώστη, μάλλον συντελεστή της εκπομπής, που πρόλαβε και έστειλε σχόλιο για την εξαφανισμένη ανάρτηση, γράφοντας διάφορα σχόλια περί της ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας του, ωστόσο η ουσία είναι μία. Η ανάρτηση δεν υπάρχει.Όποιο λάθος κι αν έγινε, κάτι που γράφτηκε, στο περίπου μπορεί να ξαναγραφτεί. Ή φυσικά να σβηστεί και να εξαφανιστεί.

Γούστο του, καπέλο του, βέβαια. αλλά δεν χρειαζόταν η επόμενη για να μας δικαιολογήσει αυτήν την περίεργη εξαφάνιση. Ειδικά από την στιγμή που δεν τολμά σε αυτήν το συνάδελφο gatzoli να γράψει έστω σε ποια τηλεοπτική εκπομπή και παρουσιάστρια αναφερόταν...


Συναδελφικά,  thrakilive