Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πήγαν και του έκλεψαν πέντε... πρόβατα

Απίστευτο περιστατικό ζωοκλοπής στο Μέγα Πιστό Ροδόπης

Και σύλληψη για κλοπή 75 ευρώ από ένα κτηνοτρόφο. Του την έφερε ο φιλοξενούμενός του!

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Η οικονομική κρίση έχει βάθος και οδηγεί ακόμα και σε περιστατικά... ζωοκλοπής, ενός εγκλήματος που χαρακτήριζε εποχές πολύ μακρινές και εξαιρετικά δύσκολες για τη χώρα και τους κατοίκους της.

Όπως έγινε γνωστό, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, στο Μέγα Πιστό Ροδόπης, υπήρξε αυτό το απίστευτο περιστατικό ζωοκλοπής, όταν άγνωστος δράστης εισήλθε σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 25χρονου και αφαίρεσε... πέντε πρόβατα (αξίας 500 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία). Δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για δράστη ή δράστες, που διαφεύγουν τη σύλληψη και αναζητούνται. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής.

Σε ένα άλλο περιστατικό, ένας 19χρονος αλλοδαπός που φιλοξενούνταν από 72χρονο ημεδαπό κτηνοτρόφο αφαίρεσε το ποσό των 75 ευρώ από το μπουφάν του ηλικιωμένου, το οποίο ήταν κρεμασμένο στην πόρτα του ποιμνιοστασίου του. Ακολούθως εξαφανίστηκε, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον άνθρωπο που τον φιλοξενούσε.

Ο 72χρονος ενημέρωσε την αστυνομία και εκείνη από την περιγραφή έφτασε στα ίχνη του δράστη και συνέλαβε τον 19χρονο τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής στην Καρυδιά Κομοτηνής. Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα προσαχθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση και σε αυτήν την περίπτωση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής