Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ξένο προπονητή ψάχνει η διοίκηση της Skoda Ξάνθης

Με υπηρεσιακό θα πάει στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα το Σάββατο
Αποκλείστηκε ο Γκπσουρνιγκ από την Εθνική Αυστρίας για τον φιλικό αγώνα με την Ελλάδα

         ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ



Με προβλήματα τραυματισμών συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Κέρκυρα, χωρίς μέχρι το απόγευμα της Τρίτης να έχει γίνει γνωστό το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η αρμόδια επιτροπή επρόκειτο να εξετάσει το γήπεδο της Κέρκυρας και να αποφασίσει εάν θα γινόταν το παιχνίδι στο νησί ή στο Παμπελοπονησιακό.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Μπεκαμένγκα παραμένει εκτός μάχης λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Σταθάκης υπέστη την περασμένη Παρασκευή θλάση στον τετρακέφαλο ακολουθεί θεραπεία και θα παραμείνει εκτός μάχης για αρκετές μέρες. Ο Τζάγκι είναι μεν τραυματίας αλλά όλα δείχνουν οτι θα το ξεπεράσει και θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι, ενώ ο Στιούαρτ στάθηκε άτυχος, αφού η Μαγνητική που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας, έδειξε οτι πρέπει να κάνει αρθροσκόπηση. Η επέμβαση θα γίνει τις επόμενες μέρες στην Αγγλία και η αποθεραπεία του πάικτη θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Ξάνθη.

Ο Τζορτζ Μπόατενγκ που είχε εξασφαλίσει άδεια επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις. Τέλος τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Βάλλας και την Τρίτη αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 12ης Αγωνιστικής. Το κλίμα στα Πηγάδια, πάντως, είναι αρκετά βαρύ έπειτα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και αναμφίβολα το έργο του Νίκου Παπαδόπουλου που ανέλαβε το βαρος της ευθύνης να οδηγήσει την ομάδα μέχρι νεωτέρας και άφιξης του νέου τεχνικού, είναι πολύ δύσκολο.

Πάντως ο μέχρι πρότεινος βοηθός του Παράσχου έδειχνε και ψύχραιμος αλλά και αισιόδοξος οτι η ομάδα μπορεί να συνέλθει και το μόνο ποιυ χρειάζεται είναι μία νίκη για να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της. Πιστεύει πάντως οτι το παιχνδι του Σαββάτου θα είναι η ευκαιρία να γίνει το νέο ξεκίνημα και να ξαναμπούνε όλα τα πράγματα στη θέση τους. Όσο για τον προσεχή αντίπαλο την Κέρκυρα τόνισε οτι την γνωρίζει πολύ καλά, έχει δει αρκετά DVD με παιχνίδια και ξέρει πως θα την αντιμετωπίσει, εάν μεχρι τότε δεν υπάρξει εξέλιξη και νέος προπονητής. Παράλληλα όλες αυτές τις μέρες ο Νίκος Παπαδόπουλος αυτό που θέλει να κάνει είναι να δώσει ιδιαίτερη έμφδαση σε θέματα τακτικής. και να παρουσιάσει πανέτοιμη και διαβασμένη την ομάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου.


ΓΚΠΣΟΥΡΝΙΓΚ : ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Δέν θα φορέσει τα γάντια του για το διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα ο Μίκαελ Γκσπούρνιγκ, αφού δεν είναι μέσα στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή των Αυστριακών. Αντιθέτως ο πορτιέρο του Πανιωνίου Γιούργκεν Μάχο που έχει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια στα τελευταία παιχνίδια είναι στις επιλογές του τεχνικού της ομάδας.

Αξίζει βέβαια να πούμε οτι ένας πρώην γνώριμος των φιλάθλων της Ξάνθης ο Ρόμαν Βάλνερ που τώρα αγωνίζεται στην Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ είναι στις επιλογές του Αυστριακού τεχνικού και μάλλον θα τον δούμε αγωνιζόμενο στη φιλική αναμέτρηση με την χώρα μας.


ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ;

Από τα γραφεία της Βιαμάρ στην Αθήνα -στα οποία πέφτει... βροχή προτάσεων- ξεκίνησε απο χθες Δευτέρα η αναζήτηση του Χρήστου Πανόπουλου για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Παράσχου. Μια αναζήτηση που όλα δείχνουν πως θα έχει να κάνει με προπονητή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ξεκαθάρισε μέσω ερτζιανών πως θα προτιμούσε ξένο προπονητή.

Τα ονόματα των Λεμονή, Κωστένογλου, Δερμιτζάκη που ακούστηκαν πρώτα δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν πιθανότητες, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Ετσι, όλα δείχνουν πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την ομάδα στο παιχνίδι της Κέρκυρας θα κοουτσάρει το υπηρεσιακό δίδυμο Παπαδόπουλου - Ζουμπούλη.Είναι γεγονός πάντως οτι ο ξένος τεχνικός δεν απομακρύνεται απο το μυαλό του Χρήστου Πανόπουλου και απο το μεσημέρι της Τρίτης φαίνεται το θέμα αυτό να παίρνει ένα ελαφρύ προβάδισμα, με ισχυρό δεδομένο, οτι δεν θα είναι προπονητής που θα έρθει για πρώτη φορά να εργασθεί στην Ελλάδα αλλά θα είναι όμως γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας. Περιμένοντας λοιπόν τις εξελίξεις, αν και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου όλα δείχνουν οτι η ομάδα μέχρι το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα πορευθεί με το δίδυμο Παπαδόπουλου Ζουμούλη.

 
Πηγή:  http://www.xanthionline.com/