Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Το γκολ του Μαρσελίνιο ψηφίστηκε καλύτερο της αγωνιστικής

Δύο στους τρεις το ψήφισαν για Best Goal της 11ης αγωνιστικής

Από τον Μάρτιο είχε να κερδίσει η Ξάνθη τέτοια διάκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός για να κατακτήσει ένα βραβείο η Skoda Ξάνθη, όμως επιτέλους αυτή η στιγμή ήρθε, με τον Μαρσελίνιο. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μέσος της ξανθιώτικης ομάδας, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα, αφού πήρε την μπάλα 15 μέτρα πίσω από την μεσαία γραμμή, πέρασε 5 αντιπάλους ποδοσφαιριστές και σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα με διαγώνιο σουτ, για να δώσει ταυτόχρονα και την νίκη στην ομάδα του.

Το ευτυχές δεν είναι ότι το γκολ αυτό άρεσε σε όλους τους ξανθιώτες, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, αφού ήταν αυτός που κέρδισε το βραβείο Best Goal, του ΟΠΑΠ για την 11η αγωνιστική της Superleague. Το γκολ του Μαρσελίνιο πήρε το 68,42% των ψήφων και αναδείχτηκε πρώτο και με διαφορά από τα υπόλοιπα. Ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτήν την επιτυχία ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, που μετά από αυτήν την επιτυχία δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε το γκολ που σημείωσα. Σίγουρα ήταν όμορφο, αλλά προσωπικά με ικανοποίησε η σημαντική νίκη που πήραμε. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στην SKODA ΞΑΝΘΗ, να είμαι γερός και μακάρι να σημειώσω κι άλλα όμορφα γκολ στο μέλλον που θα μας δίνουν βαθμούς.»

Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο βραβείο ήταν για τον Δημήτρη Σουάνη και για τον ίδιο ακριβώς λόγο και για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στις 21-03 του 2010. Την βράβευση στον ποδοσφαιριστή είχαν κάνει οι κ. Ηλίας Δουκίδης και Σάββας Γεωργόπουλος.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/