Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Για την πρώτη νίκη στο 2011 αγωνίζεται σήμερα ο Πανθρακικός

Φιλοξενεί στις 6.00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Αγροτικό Αστέρα

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE



Να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2011 επιθυμεί ο Πανθρακικός, που φιολεξενεί την Τετάρτη 05/01 στις 18:00 (Ερτ3) τον Αγροτικό Αστέρα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Εμίλιο Φερρέρα επιθυμεί διακαώς ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, που θα φέρει τους "πράσινους" στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν στην άνοδο!

Ο Εμίλιο Φερρέρα στην τελευταία προπόνηση ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του πίεση και καθαρό μυαλό από το πρώτο κιόλας λεπτό, προκειμένου να "καθαρίσουν" γρήγορα την αναμέτρηση. Από την άλλη βέβαια , η ομάδα του Ευόσμου δεν έρχεται με κατεβασμένα τα χέρια στην Κομοτηνή, καθώς μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, με την οποία έκλεισε το 2010, θέλει να ξεκινήσει ανάλογα και το 2011! Ο Βέλγος τεχνικός επέλεξε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση τους Λόπες, Ρομπέρ, Ανδριόλας, Βαγγελόπουλος, Γωνιάδης, Ζησόπουλος, Κανωτίδης, Κουτσόπουλος, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Πάγκαλος, Παπουλής, Περπερίδης, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Σταματόπουλος και Τζιωρτζιόπουλος.Στο βασικό σχήμα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Κουτσόπουλος, Περπερίδης (αριστερά), Κανωτίδης (δεξιά), Νατσούρας, Ζησόπουλος, Σταματόπουλος και Λόπες στα χαφ, Παπουλής (δεξιά), Ρομπέρ (αριστερά), Πάγκαλος, Σουλτανίδης. Εκτός αποστολής έχουν τεθεί ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μαρσελάο και ο τραυματισμένος Αρσενίεβιτς.

Την αναμέτρηση του ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Αγροτικό Αστέρα ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Στυλιαράς του Συνδέσμου Αιτωλακαρνανίας. Βοηθούς θα έχει τον Δημήτρη Ζυγούρη του ιδίου Συνδέσμου και την Ανδρονίκη Νιώτη του Συνδέσμου Τρικάλων. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Απόστολος Σημαιάκης του Συνδέσμου Χαλκιδικής και παρατηρητής ο Βασίλης Κυριακούδης από την Καβάλα.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή του ΠΑΣ Γιάννενα στην Καισαριανή απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, όπως και του Παναιτωλικού στη Ρόδο απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Διαγόρα! Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πιερικό ενώ ο Ιωνικός, που πρόσφατα προχώρησε στην πρόσληψη του τέταρτου τεχνικού μέσα στη χρονιά (Αρμάντο Μαρέτζι) υποδέχεται τον ΑΟ Τρικάλων.


Αναλυτικά η 16η αγωνιστική (Τετάρτη 5/1):
Αναγέννηση Καρδ. - Θρασύβουλος
Διαγόρας - Παναιτωλικός
Δόξα Δράμας - Βέροια
Εθνικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα
Εθνικός - Ηλιούπολη
Ιωνικός - Τρίκαλα
Καλλιθέα - Λεβαδειακός
ΟΦΗ - Πιερικός
Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/