Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Στο Διδυμότειχο εμφανίζεται απόψε ο Μίλτος Πασχαλίδης

Ποδαρικό στη έλευση καλλιτεχνών για τη νέα χρονιά με συναυλία του γνωστού τραγουδοποιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στο Διδυμότειχο εμφανίζεται σήμερα το βράδυ, 5 Ιανουαρίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.

Έχοντας μαζί του την νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας.

Η εμφάνιση στο Διδυμότειχο θα γίνει απόψε στις 10.30μμ στο ΠΛΑΤΕΙΑ LIVE MUSIC ενώ αύριο στις 10.00μμ θα εμφανιστεί  στο ATLANTIS LIVE MUSIC στην Αλεξανδρούπολη. Τα εισιτήρια κοστίζουν και στις δύο βραδιές 12 ευρώ.

.