Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

O Πεταλωτής εκθειάζει και συγχαίρει τον... Αντώνη Σαμαρά

Για ποιον λόγο ο Κομοτηναίος κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε θετικά σχόλια για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας;

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής με την ιδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφέρθηκε θετικά προς το πρόσωπο του Αντώνη σαμαρά!

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του, εξέφρασε την ελπίδα, η ενέργεια του Σαμαρά να στείλει επιστολή προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάγκη έκδοσης του ευρωομολόγου, να αποτελέσει πλέον πάγια θέση του κόμματος της ΝΔ «για την υποστήριξη αυτής της, εξαιρετικής σημασίας, πρότασης», όπως είπε.

Σημείωσε επίσης ο Πεταλωτής ότι πρόκειται για μια πρόταση «που αναπτύσσει και υποστηρίζει εδώ και πολύ καιρό, σε ευρωπαϊκό επίπεδο η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, και παρά το γεγονός ότι μόλις χθες η ΝΔ χαρακτήριζε την πρότασή μας αυτή “επικοινωνιακό τέχνασμα”».

«Ελπίζουμε ακόμα, η αξιωματική αντιπολίτευση, έστω και τώρα, να βαδίσει στο δρόμο της υπευθυνότητας, κάτι που οφείλει στον ελληνικό λαό», καταλήγει η δήλωση του κ. Πεταλωτή.

.