Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πυροβολισμοί κατά τη σύλληψη 30χρονου στη Δράμα

Του πέρασαν χειροπέδες αφού τον πυροβόλισαν, ενώ προηγουμένως αυτός είχε στρέψει όπλο κατά αστυνομικών παρουσία εισαγγελέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πόδι, διακομίστηκε 30χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς, κατηγορούμενος για εμπορία ναρκωτικών στη Δράμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι του, ο 30χρονος αρνήθηκε την έρευνα και στη συνέχεια απείλησε τους αστυνομικούς με πιστόλι. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., στη συνέχεια ο δράστης απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν τον αφήσουν να φύγει. Ο 30χρονος, κατά την αστυνομία, βγήκε στην αυλή του σπιτιού και απείλησε και πάλι τους αστυνομικούς. Τότε εκείνοι πυροβόλησαν αρχικά στον αέρα, ζητώντας του να παραδοθεί και στη συνέχεια ένας από αυτούς τον πυροβόλησε στα πόδια.

Ο 30χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, φέροντας δύο διαμπερή τραύματα στο αριστερό πόδι και ένα στο δεξί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή, αντίσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.


Πηγή:  http://www.enet.gr/