Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Στα Αρριανά έκλεισαν Ρομπίνιο και Κωνσταντινίδης

Απίστευτες μεταγραφικές κινήσεις για ομάδα που διαγωνίζεται στα τοπικά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση, που ανατρέπει τις ισορροπίες της κατηγορίας, προχώρησε ο Αετός Αρριανών, καθώς απέκτησε τον Ρομπίνιο, γνωστό από το επιτυχημένο πέρασμα του από Πανθρακικό, Δόξα Δράμας και πρόσφατα στον Ιωνικό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πείστηκε από τον πρόεδρο της ομάδας να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Α1 ΕΠΣ Θράκης, προκειμένου να επιτύχουν μαζί το στόχο της ανόδου στην Δ Εθνική. Ο Ρομπίνιο άλλωστε από τα τέλη Σεπτεμβρίου διαμένει στην Κομοτηνή και έψαχνε για ομάδα.

Οι κινήσεις βέβαια του Αετού δεν σταματάνε εκεί, καθώς πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο Φώτης Κωνσταντινίδης, που προσέφερε και αυτός τα μέγιστα με την φανέλα του Πανθρακικού, ενώ και αυτός έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Αυτές οι δύο κινήσεις, σαφέστατα και ταράζουν τα "λιμνάζοντα νερά" της κατηγορίας, με τον Αετό να δείχνει πιο δυνατός και ισχυρός από ποτέ για να πετύχει την άνοδο στην Δ' ΕΘνική, που θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του! Τέτοιες κινήσεις ανεβάζουν το επίπεδο της κατηγορίας, αλλά και παράλληλα το ενδιαφέρον του κόσμου για την εξέλιξη του!


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/