Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Προετοιμασία στην Ξάνθη ενόψει του ΠΑΟΚ

Θα στερηθεί η ομάδα τις υπηρεσίες του Μπόατενγκ

Τέλος ο Σενέ, δεν ικανοποίησε στις δοκιμές

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;



Το ρεπό τους απόλαυσαν χθες οι παίκτες της Ξάνθης πλην αυτών που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη, οι οποίοι και βρέθηκαν χθες το πρωί στα Πηγάδια για να γυμναστούν υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Νίκου Παπαδόπουλου. Από σήμερα ξεκινάει η δουλεία με το μυαλό όλων να είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Για τον Μπαντάρα Σενέ την άποψη μας σας την μεταφέραμε χθες. Ο Σενεγαλέζος μέσος δεν έπεισε για τις δυνατότητες του παρά την αρχική εκτίμηση. Αναχώρησε προχθές με προορισμό την Γαλλία ώστε να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Στα μεταγραφικά τώρα το σίγουρο είναι ότι η Σκόντα Ξάνθη αυτήν την μεταγραφική περίοδο θα αποκτήσει έναν επιθετικό. Όσο αναφορά τον Μαρκόφσκι, από την πλευρά των Δραμινών δεν υπήρξε ακόμη απάντηση για το αν δέχονται τα χρήματα που τους προσφέρει η Ξάνθη για να αποκτήσει από τώρα τον παίκτη και όσο καθυστερεί πάει για καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν κάθονται βέβαια με σταυρωμένα τα χέρια μιας και εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, ίσως και τον δανεισμό κάποιου για τους επόμενους 6 μήνες με το περιορισμένο μπάτζετ που διαθέτουν. Δεν αποκλείεται να αποκτηθεί πάντως και ένα δημιουργικό χαφ. Πριν από λίγο καιρό τουλάχιστον κάτι τέτοιο θεωρούνταν δεδομένο, είναι χαρακτηριστικό ότι κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν, ότι από την στιγμή που έφυγαν από την ομάδα δυο παίκτες (Έλεικτον, Στρμπα) θα αποκτηθούν άλλοι δυο για να καλυφθούν οι θέσεις.


Με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Οι Μπόατενγκ και Μπέρτος συμπλήρωσαν 4 κάρτες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θα λείψουν, ο μεν Μπόατενγκ σε αυτό του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, ο δε Μπέρτος στο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/