Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τι δουλειά έχει η Αστυνομία με τους δημάρχους Κομοτηνής και Αλεξ/πολης;

Τόσο τον Γιώργο Πετρίδη όσο και τον Ευάγγελο Λαμπάκη τους επισκέφθηκαν την ίδια ημέρα οι Αστυνομικοί Διευθυντές Έβρου και Ροδόπης αντίστοιχα

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ


Τον Δήμαρχο Αλεξ/πολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη επισκέφτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Πολυζωίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υποδιευθυντή Β’ κ. Μενεξίδη Νικόλαο, τον Διοικητή του τμήματος Τροχαίας κ. Τσακάλη Παναγιώτη, τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας κ. Καρτάλη Παναγιώτη και την Υπασπιστή της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Μπουσδράκα Θωμαή.


Η συζήτηση αφορούσε σε καίρια ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε συναντίληψη και συμφωνήθηκε η από κοινού αντιμετώπισή τους.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι η συνεργασία τους θα είναι στενή και συνεχής.
 
Επίσης, την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση ομάδας εργασίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Γιώργο Πετρίδη και τον αστυνομικό διευθυντή Κομοτηνής, κ. Δήμο Κοκμοτό, με σκοπό τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής και της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε μια σειρά από ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση του παράνομου πλανόδιου και στάσιμου υπαίθριου εμπορίου, των τροχαίων παραβάσεων στα όρια του Δήμου Κομοτηνής, καθώς στην περιφρούρηση της γενικότερης ασφάλειας των δημοτών.

Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων των δύο εμπλεκόμενων μερών και συμφωνήθηκε να υπογραφεί κοινό μνημόνιο εντός των επόμενων ημερών, που θα εξειδικεύει τις παραμέτρους συνεργασίας των δύο φορέων.

.