Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απίστευτη ομηρία στην Ξάνθη 40 εμπόρων όταν ένοπλοι εισέλαβαν σε λεωφορείο

Πήγαιναν από την Θεσσαλονίκη για Κωνσταντινούπολη, όταν ξαφνικά εισέβαλαν άτομα με χειροβομβίδα και καλάσνικοφ -  τους άφησαν ελεύθερους μόνο αφού τους λήστεψαν

Ολονύκτιο θρίλερ
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής στην Ξάνθη, που κατέληξε στην ομηρία 40 εμπόρων της Θεσσαλονίκης που κατευθύνοντας με λεωφορείο προς την Κωνσταντινούπολη.

Το λεωφορείο έκανε στάση λίγο έξω από την Ξάνθη, σε γνωστό ζαχαροπλαστείο. Φεύγοντας από αυτό, είχαν ανέβει πάνω στο λεωφορείο δύο ακόμα άτομα, τα οποία κρατούσαν πιστόλι και χειροβομβίδα!!!

Οι δράστες ζήτησαν από τον οδηγό να ξεκινήσει κανονικά το λεωφορείο και να συνεχίσει το ταξίδι. Πέντε χιλιόμετρα παρακάτω τους περίμεναν άλλοι δύο συνεργοί τους, που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν καλάσνικοφ.

Η ομηρία έληξε με τους επιχειρηματίες να δίνουν στους δράστες ό,τι έχουν και δεν έχουν από χρήματα και τιμαλφή επάνω τους (και δεν είχαν και λίγα). Οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Μέχρι και αυτήν την ώρα οι επιχειρηματίες δίνουν καταθέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, από την οποία είναι φειδωλές οι πληροφορίες.

Για ό,το νεώτερο, θα σας ενημερώσουμε με νεώτερη ανάρτηση...

.