Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Με στόχο ένα νέο ξεκίνημα o Πανθρακικός κόντρα στον ΠΑΣ

Στις 6.00 το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι της ομάδας της Κομοτηνής κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Football League

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ



Μια καινούργια αρχή θέλει να κάνει ο Πανθρακικός, αρχής γενομένης στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Πανθρακικός πραγματοποίησε μέτρια πορεία στον α' γύρο και προκειμένου να μπει στα μπαράζ θέλει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο.

Ο Πανθρακικός μετά την μεταγραφική του ενίσχυση και την απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο της νίκης που θα τον φέρει κοντά στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στις play off, καθώς πλέον αυτός είναι ο στόχος των ιθυνόντων της ομάδας της Κομοτηνής. Οι Κριστ και Ορλάντο μετά την έκδοση του δελτίου τους βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους με αποτέλεσμα να βρεθούν για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας. Αντίθετα στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Ούλμερς που δεν έχει ακόμη τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και αναμένεται να βρίσκεται στα πλάνα του Φερρέρα από την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Ανδριόλας, Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Κανωτίδης, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Μπουτζίκος, Ζησόπουλος, Λόπες, Μαρσέλο, Ρεκλείτης, Κριστ, Παπουλής, Ρομπέρ, Σταματόπουλος, Σουλτανίδης και Ορλάντο.

Tην αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών. Αυτός θα έχει ως βοηθούς τον Παναγιώτη Νακόπουλο και τον Στέλιο Τσολάκη του Συνδέσμου Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Καμαράκης του Συνδέσμου Ξάνθης, ενώ παρατηρητής έχει οριστεί ο Μάκης Ευθυμιάδης από την Δράμα.

Στον τομέα των αποχωρήσεων, στον ΠΑΟ Ρουφ θα αγωνίζεται ως δανεικός ο Νίκος Μπαρμπούδης μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ παράλληλα ο Γιώργος Πυθαρούλης αναμένεται να παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού στη Νίκη Βόλου.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/