Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σημαντικό διπλό για τον ΓΑΣ Κομοτηνή στη Νεάπολη

Κέρδισε εύκολα τον Μακεδονικό και πέτυχε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,
ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς πέρασε νικηφόρα από τη Νεάπολη, όπου επικράτησε σχετικά εύκολα του Μακεδονικού με 71-87, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη, πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκε τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα του Μακεδονικού και κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα της Κομοτηνής πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση, με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και κυρίως χωρίς νεύρα, που θα μπορούσαν να στοιχίσουν.

Το κακό ξεκίνημα των παιχτών του ΓΑΣ έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 10-3, ωστόσο έπειτα από τις φωνές του Καμαράκη, οι αθλητές του αφυπνίστηκαν και με πρωτεργάτη τον Σταμπουλή αλλά και ηγέτη στο σκοράρισμα τον Βελή, η ομάδα του ΓΑΣ πήρε προβάδισμα ασφαλείας από το δεύτερο κιόλας δεκάλεπτο, το οποίο δεν το έχασε, παρά την πίεση του Μακεδονικού στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου η διαφορά έπεσε μέχρι και στους 6 πόντους.

Με το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΓΑΣ ήταν απολυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της ομάδας του αλλά και με την αγωνιστική συμπεριφορά "Παρά το άσχημο ξεκίνημα μας, επιβάλλαμε στη συνέχεια το ρυθμό μας, βρήκαμε λύσεις επιθετικά και παίξαμε έξυπνα μέσα στη ρακέτα. Παρά τα προβλήματα στις προπονήσεις, όλοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και δίκαια πήραμε τη νίκη. Δεν δεχθήκαμε τεχνική ποινή, γιατί απλά το υποσχεθήκαμε στα αποδυτήρια, πως δεν θα ασχοληθούμε με τους διαιτητες. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας , για να παίρνουμε ώθηση" .


** Ο Μακεδονικός είναι η ομάδα που μέχρι πριν λίγα χρόνια έπαιζε στην Α1, έχοντας όμως ως έδρα την Κοζάνη και έφτασε μέχρι τον τελικό του Uleb cup , όπου ηττήθηκε από την Λιέτουβος. Την φανέλα του Μακεδονικού μεταξύ άλλων έχουν φορέσει οι Σκούνι Πεν, Πιτ Μάικλ, Άντρε Χάτσον αλλά και οι Παπανικολάου, Παπαμακάριος, Καυκής, Χαραλαμπίδης και πολλοί ακόμα πρωτοκλασσάτοι αθλητές!


Μακεδονικός - ΓΑΣ Κομοτηνής 71-87

Διαιτητές: Φακίτσας - καρκατσέλας.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 29-41, 51-62, 71-87.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιαννουζάκος): Ματενίδης 3, κερατσίδης 7, Τζουβάρας 7, Στυλιανού 13 (2), Παπαθανασίου 8 (2), Λάφης 16, Καρυπίδης 9 (3), Πατρίκης 8 (1).

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Καμαράκης): Μακρής 2, Σταμπουλής 7 (1),, Γεωργαντζάς 11 (2), Μίκιτς 8 (1), Ντίνας 6, Κουτσοβασίλης 11 (3), Κουτσογιάννης 13 (1), Μήτσου 3 (1), Βελή 13 (2), Παρατσουκίδης 12, Χαλίλ 2, Χατζημεμέτογλου.


Τα αποτελέσματα:

Μακεδονικός - ΓΑΣ Κομοτηνή 71-87

Γαλαξίας Αλεξάνδρου - Ιωνικός Ιωνίας 65-90

Πολυγύρου - Χαλκηδόνα 44-63

ΧΑΝΘ - Δόξα Δρυμού 78-57

Ανατόλια - Κένταυρος Καλ. 76-60

Τιτάνες Δράμας - Ασβεστοχώρι 81-59

Μαντουλίδης - Ελευθερούπολη 79-81


Η βαθμολογία (σε 11 αγώνες):

Χαλκηδόνα 21

Ανατόλια 20

Κένταυρος Καλλικράτειας 19

Ελευθερούπολη 19

Ιωνικός Ιωνίας 19

ΓΑΣ Κομοτηνή 18

Μαντουλίδης 17

Ασβεστοχώρι 16

Μακεδονικός 16

ΧΑΝΘ 15

Τιτάνες Δράμας 15

Δόξα Δρυμού 13

Γαλαξίας Αλεξάνδρου 12

Πολύγυρος 12


Η επόμενη αγωνιστική (12η, 23/01):

Ιωνικός Ιωνίας - Μακεδονικός

Γαλαξίας Αλεξάνδρου - Πολύγυρος

ΓΑΣ Κομοτηνή - ΧΑΝΘ

Δόξα Δρυμού - Ανατόλια

Κένταυρος Καλ. - Τιτάνες Δράμας

Ασβεστοχώρι - Μαντουλίδης

Ελευθερούπολη - Χαλκηδόνα



Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/