Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Oι θρασύτατοι ληστές χτύπησαν άγρια όσους εμπόρους τους αντιστάθηκαν

Είχαν τον χρόνο να ψάχνουν και να «αδειάζουν» κάθε όμηρο χωριστά

Τους πήραν μέχρι και τις αποσκευές με βανάκι που είχε πέμπτος συνεργός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία οι δράστες της απίστευτης λεωφορειοπειρατείας ζήτησαν από τους 40 εμπόρους, τους οποίους κράτησαν ομήρους κατά το ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη, τα χρήματα και τα κοσμήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους εμπόρους ταξίδευαν με τις γυναίκες τους, συνδυάζοντας δουλειές και μίνι διακοπές. Οι περισσότεροι μετέφεραν εμπορεύματα αλλά και αρκετά χρήματα, ενόψει των συναντήσεων που θα είχαν εκεί.

Όταν κάποιοι από τους ομήρους αντέδρασαν, οι ληστές δεν δίστασαν να τους χτυπήσουν με το κοντάκι των όπλων, τραυματίζοντας ορισμένους από αυτούς.

Μάλιστα, οι δράστες ανάγκασαν τους εμπόρους να κατέβουν ένας - ένας από το λεωφορείο και κυριολεκτικά τους “έγδυσαν” από τα όποια πολύτιμα αντικείμενα είχαν πάνω τους. Μάλιστα, τους πήραν και τα κινητά τηλέφωνα.

Όταν έφυγαν, επιβιβάστηκαν σε ένα βανάκι που είχε ακολουθήσει το λεωφορείο, στο οποίο τους περίμενε ένας ακόμη (μάλλον πέμπτος) συνεργός τους. Μέχρι και αποσκευές πήραν οι θρασύτατοι ληστές, πριν εξαφανιστούν.

Ό,τι νεώτερο σε επόμενες αναρτήσεις...

.