Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Βυθίστηκε κι άλλο ο Πανθρακικός, ήττα με 0-2 από τον ΠΑΣ

Πλώρη για την Σούπερ Λίγκα έχει βάλει η ομάδα των Ιωαννίνων, σε αντίθεση με αυτήν της Κομοτηνής που κινδυνεύει να... κινδυνεύσει

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Η Super League είναι ακόμη πιο κοντά! Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεγάλη νίκη στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 2-0 και αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναιτωλικό στους επτά βαθμούς! Αντιθέτως, ο Πανθρακικός βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την διακεκαυμένη ζώνη και αό εκί που θεωρούνταν φαβορί για άνοδο, όλα δείχνουν ότι θα δώσει μάχη για την παραμονή.


Ο ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε μπροστά στην εστία του Ανδριόλα, όταν στο 6' ο Κυριάκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κώτσιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Πανθρακικού είχαν την εδαφική υπεροχή, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι και έχασαν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Ντε Βινσέντι στο 28'.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τους Γιαννιώτες να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ με τον Μπακαγιόκο στο 55' στην αντεπίθεση, σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Οι παίκτες του Εμίλιο Φερέρα στη συνέχεια προσπάθησαν για το γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, αν και είχαν κάποιες καλές στιγμές. Ο ΠΑΣ πήρε μεγάλη νίκη, αύξησε τη διαφορά του στους επτά βαθμούς από τον δεύτερο Παναιτωλικό και είναι πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Football League!

Ο Πανθρακικός από φαβορί για άνοδο,΄βυθίζεται ολοένα και προς τα πιο κάτω στρώματα της βαθμολογίας...

.