Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Όλα ανοιχτά για μεταγραφές στην Ξάνθη

Τι έχει γίνει μέχρι τώρα και τι αναμένεται να γίνει από την διοίκηση της ομάδας τις λίγες ημέρες που απομένουν;

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



Σε λίγες μέρες τελειώνει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Στην Σκόντα Ξάνθη έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής, δυο μεταγραφές, αυτές των Ζεν Καριόκα και Βλάση Καζάκη, ενώ έχουν αποχωρήσει οι Έλεικτον και Στρμπα. Στις αρχές ακόμη του Ιανουαρίου, διοικητικοί κύκλοι μιλούσαν για την κάλυψη και των δυο θέσεων, όσο αφορά τους παίκτες που αποχώρησαν, εξαιρούμενου βέβαια του Καριόκα. Ο επιθετικός αποκτήθηκε με την επιστροφή Καζάκη, οπότε απομένει να δούμε αν θα έρθει και ο μέσος. Μπορεί τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει και να φαίνεται ότι η ομάδα θα μείνει ως έχει, παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα γίνει τελικά άλλη μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα ψάχνεται τις τελευταίες μέρες για να καλύψει το «κενό» στην θέση που προαναφέραμε. Οπότε μέχρι και την τελευταία μέρα όλα παραμένουν ανοικτά.


«Είδαν τον ΠΑΟΚ»

Λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση, ο Νίκος Παπαδόπουλος έδειξε στους παίκτες του το βίντεο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας τις σχετικές παρατηρήσεις σε θέματα τακτικής και τον τρόπο που δέχτηκε η ομάδα τα δυο γκολ, αλλά και την αντίδραση που είχαν οι παίκτες του μετά την ισοφάριση. Αμέσως μετά, είδε με ευχαρίστηση να προπονούνται κανονικά με τους υπόλοιπους, τόσο ο Κώστας Φλίσκας όσο και ο Κίμ Τζάκι, οπότε ουσιαστικά, στην διάθεση του θα είναι άπαντες, για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση, εκτός του Λυμπερόπουλου, που επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό πιθανόν από την επόμενη εβδομάδα αλλά και των Kομεσίδη, Αλμπιπαρμακόφσκι που ούτως ή άλλως, δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή τους.


Σε ρυθμό αγώνα

Η χθεσινή προπόνηση είχε πολύ τακτική, γρήγορη κυκλοφορία από άμυνα σε επίθεση και γενικά κυμάνθηκε σε δυνατούς ρυθμούς, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα το πάθος περίσσευε, κάνοντας την προπόνηση να μοιάζει με ρυθμό κανονικού αγώνα, δείγμα της θέλησης των παικτών να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους αλλά και της αποφασιστικότητας με την οποία βλέπουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Όσον αναφορά τέλος, τα πλάνα του προπονητή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, θα αρχίσουν να φαίνονται ουσιαστικά από σήμερα, αν και θεωρείτε δεδομένη η συμμετοχή του Μπόατενγκ στο αρχικό σχήμα, χωρίς να αποκλείονται πάντως να υπάρξουν μια με δυο εκπλήξεις


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/