Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Και δεύτερο σπίτι κάηκε ολοσχερώς στην Ξάνθη

Πέρα από αυτό στο Αιμόνιο του Δήμου Μύκης που αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, την ίδια ώρα ξέσπασε πυρκαγιά και σε σπίτι μητέρας με τρία ανήλικα παιδιά στα Βαφέικα του Δήμου Αβδήρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Επιδημία φαίνεται ότι έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα οι φωτιές στην Ξάνθη που σημειώνονται μεταμεσονύκτιες ώρες και σχεδόν ταυτόχρονα, προξενώντας σημαντικές καταστροφές.


Σε σπίτι μητέρας με 3 ανήλικα παιδιά στα Βαφέικα.

Δύο σπίτια καταστράφηκαν από πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής. Πρόκειται για ένα σπίτι στα Βαφέϊκα του Δήμου Αβδήρων, στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά στις 3.05 και καταστράφηκε ολοσχερώς παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής με 2 οχήματα και 5 άνδρες. Από τη μονοκατοικία κατάφερε να βγει σώα η ένοικος του σπιτιού Χ.Π. με τα τρία ανήλικα παιδιά της.


Διώροφη κατοικία στο Αιμόνιο

Λίγο νωρίτερα, στις 2.05 ξέσπασε φωτιά σε διόρωφη κατοικία στο Αιμόνιο του Δήμου Μύκης. Η Πυροσβεστική επενέβη με 2 οχήματα και 5 άνδρες, όμως και τα δύο διαμερίσματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, χωρίς θύματα επίσης.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ενεργεί προανάκριση για τα συμβάντα ενώ έχουν οριστεί πραγματογνώμονες για να εξετάσουν τα αίτια των δύο πυρκαγιών. Κανενός είδους σύνδεση των δύο περιστατικών μεταξύ τους, όπως και αυτών της περασμένης Κυριακής, δεν υπάρχει.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/