Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μαζικές αποδεσμεύσεις στον Πανθρακικό

Μετά τους Καζάκη και Πυθαρούλη, αποχώρησαν και οι Φώτης Παπουλής και Μανουέλ Λόπες

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;
ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Πανθρακικού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς μετά τους Καζάκη, Πυθαρούλη πήραν σειρά και άλλοι παίχτες. Συγκεκριμένα από το απόγευμα παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Φώτης Παπουλής, ο οποιος οδεύει προς ομάδας της Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι επικρατέστερος. Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει: Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Παπουλή. Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Ο Φώτης Παπουλής κατά την αποχωρησή του από την ομάδα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μεγαλομετόχους, τον πρόεδρο, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον Πανθρακικό καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας. Φεύγω από την ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις και εύχομαι στους συμπαίκτες μου αλλά και στους ανθρώπους του Πανθρακικού να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει".

Μπορεί για όσους δεν γνώριζαν την κατάσταση, να εξεπλάγησαν από αυτήν την εξέλιξη με την αποχώρηση του Φώτη Παπουλή, ωστόσο την τελευταία εβδομάδα υπήρχε έντονη κινητικότητα σε αυτό το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν επιθυμία και των δυο πλευρών η λύση της συνεργασίας.
Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Μανουέλ Λόπες (προτάθηκε στη Βέροια, αλλά ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του),του οποίου η αποχώρηση ανακοινώθηκε λίγες ώρες αργότερα. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν μέσα στις επόμενες μέρες και οι Μαρσέλο Γκοιανίρα και Κωνσταντίνος Πάγκαλος, με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ να έχει απομείνει για να οριστικοποιηθεί απομάκρυσή τους.

Ο Εμίλιο Φερρέρα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αλλάξει πλήρως την εικόνα της ομάδας, ωστόσο αυτές οι αλλαγές, μεσούσης της περιόδου, είναι πιθανόν να επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις, τη στιγμή μάλιστα που ο Πανθρακικός δεν έχει εξσφαλίσει ακόμα την παραμονή του στην Football League . Μια κατηγορία που αποδείχθηκε πάρα πολύ δύσκολη, σκληρή και είναι ρίσκο για τους "πράσινους" να στηριχθούν ως επί το πλείστον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ή ξένους.
Στο μεταξύ, επανεκλέχθηκαν την Παρασκευή οι νέοι αρχηγοί της ομάδας, που είναι οι Νίκος Σουλτανίδης, Γιώργος Ζησόπουλος, Αντώνης Νατσούρας και Μπερτράν Ρομπέρ, ενώ στο μεταγραφικό "μέτωπο", σήμερα αναμένεται στην Κομοτηνή ο Μανόλης Λιαπάκης για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "πράσινους". Ο Λιαπάκης αγωνίζεται ως σέντερ μπακ με τελευταίο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα τον ΟΦΗ!


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/