Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι Γερμανοί απαιτούν από την Ελλάδα: "Βγείτε από το Σένγκεν τώρα"

Η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών από τον Έβρο στήνει την χώρα μας στον τοίχο από τους Χριστιανοδημοκράτες, που κυβερνούν την χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας. Ζητά να αποχωρήσει από τη συνθήκη Σένγκεν και καταλογίζει αδυναμία στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Να εγκαταλείψει τη συνθήκη του Σένγκεν, άμεσα, κάλεσε την Ελλάδα ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος CDU, Γκίντερ Κρινγκς.

Ο Κρινγκς επιτέθηκε με δριμύτητα στη χώρα μας, λέγοντας ότι εφόσον δεν μπορεί να σταματήσει το κύμα μεταναστών που μέσω των ελληνικών συνόρων περνούν στην Ευρώπη, θα πρέπει να αποχωρήσει. Η συνθήκη του Σένγκεν, διασφαλίζει την ελεύθερη διακίνηση μεταξύ των χωρών μελών της.

"Οι Έλληνες πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια να εγκαταλείψουν το χώρο του Σένγκεν σήμερα και όχι αύριο, αφού δεν είναι πρόθυμοι ή δεν είναι σε θέση να ελέγξουν τα σύνορά τους", είπε ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Rheinische Post".

Κατά τον κ. Κρινγκς η ΕΕ δεν μπορεί να βλέπει απαθής "πως οι Έλληνες καταπατούν τους νομικούς κανονισμούς".


Πηγή:  http://www.news247.gr/