Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Και δήλωση Πεταλωτή για το Βατοπέδι

Τι αναφέρει ο Κομοτηναίος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και εκ των πρωταγωνιστών της αποκάλυψης του σκανδάλου, απαντώντας σε κύκλους της ΝΔ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με σχόλια κύκλων της Ν.Δ. για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Ν.Δ. χρησιμοποιώντας "κύκλους" της, αποδεικνύει περίτρανα το πώς αντιλαμβάνεται τη διαφάνεια και καθαρότητα στην πολιτική ζωή, την αίσθηση δικαίου και την απονομή δικαιοσύνης.

Πανηγυρίζει προσδοκώντας ατιμωρησία για το μεγάλο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Κρύβεται πίσω από τον ευεργετικό θεσμό της παραγραφής, την οποία μεθόδευσε κλείνοντας τη Βουλή το Μάιο του 2009, πιστεύοντας πώς με τον τρόπο αυτό σβήνει και την αλήθεια.

Περιφέρει δήθεν δικαιωμένη το χλευασμό της προς τον απλό πολίτη και φυσικά ταυτίζεται πλήρως με το κυβερνητικό της παρελθόν .

Τότε που μέσα από ένα καλοστημένο σχέδιο δημιούργησε το σκάνδαλο Βατοπεδίου και χάριζε σε οργανωμένα συμφέροντα τη τεράστια δημόσια περιουσία.

Η κυβέρνησή μας, αντίθετα με τη Ν.Δ. και καταρρίπτοντας την κάθε προσχηματολογία της, ρίχνει άπλετο φως στο τεράστιο αυτό σκάνδαλο και όπως δεσμεύθηκε απέναντι στον ελληνικό λαό, με πλήρη συναίσθηση ευθύνης, σχεδιάζει τη νομοθετική κατοχύρωση της ίσης μεταχείρισης του νόμου απέναντι σε όλους τους πολίτες, στα πλαίσια του συντάγματος, έτσι ώστε να πάψουν παρόμοια φαινόμενα και να καταστήσουμε την ατιμωρησία παρελθόν για τη χώρα μας.
 
.