Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Πρωτιά με κόσμο για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας

Νίκησε την Μεντ στο ντέρμπι κορυφής με 3-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας. Οι «Πράσινοι» παρουσία 700 και πλέον φίλων τους επικράτησαν με 3-1 της Μεντ κατά την 6η αγωνιστική και έκαναν ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο.

Το τρίποντο της νίκης πανηγύρισαν παίκτες και φίλοι του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας κατά την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε ένα γήπεδο γεμάτο παλμό και ενθουσιασμό οι «πράσινοι» αν και δυσκολεύθηκαν στο τέλος κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη νίκη που τους διατηρεί στην πρώτη θέση του Ομίλου.

Οι παίκτες του Μπάμπη Σταματόπουλου με το 25-23 και το 25-19 έφθασαν στο 2-0 ενθουσιάζοντας τους φίλους της ομάδας που για μια ακόμη φορά στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Οι Θεσσαλονικείς όμως με το 23-25 μείωσαν σε 2-1 κάνοντας ντέρμπι την αναμέτρηση.

Στο τέταρτο και καθοριστικότερο σετ του αγώνα οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μαζί στο σκορ μέχρι το τέλος, ωστόσο οι «ακρίτες» χαμογέλασαν τελευταίοι με το 28-26 που διαμόρφωσε το 3-1 και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα.

ΑΟΟ : Καψαλιάρης, Κεμανετζής, Χουσίδης, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Καρδαμανίδης, Κοκκολάκης (λ), Προδρομίδης, Δούλιας, Μπαξεβανίδης, Σκαρλατίδης, Τοπαλίδης.

* Στα θετικά του αγώνα η παρουσία του κόσμου με την προσέλευσή του να ξεπερνά κάθε προσδοκία και να είναι η μαζικότερη τη φετινή χρονιά. Οι 700 φίλοι του ΑΟΟ έδωσαν δυναμικό το παρών δημιούργησαν μια «ζεστή» ατμόσφαιρα, ωθώντας τους αθλητές της ομάδας να φθάσουν στη νίκη.

Μπάμπης Σταματόπουλος (ΑΟΟ) : Είχαμε μια σημαντική σειρά αγώνων που είχαμε. Το παιχνίδι με τη Μέντ ήταν δύσκολο και το ξέραμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με την Αρίωνα στην Πτολεμαΐδα.

Εκεί όπου θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε αήττητοι τον πρώτο γύρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας. Οι φίλαθλοί σε κάθε αγώνα έρχονται όλο και περισσότεροι και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα μας. Τους θέλουμε δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο στο τέλος της χρονιάς».

 
Πηγή:  http://orestiadavolley.blogspot.com/