Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Διαιτητής που φέρνει «άσους» σφυρίζει στα Πηγάδια

Ο Κωνσταντινέας έχει ξανασφυρίξει φέτος την Ξάνθη και όποτε διευθύνει αγώνες, συνήθως αυτοί λήγουν με νίκη των γηπεδούχων

ΠΟΙΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ;

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας από τον Σύνδεσμο Μεσσηνίας ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να σφυρίξει την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Εργοτέλη. Αυτό θα είναι το 9ο φετινό του παιχνίδι, ενώ φέτος έχει βρεθεί άλλη μία φορά στο δρόμο της θρακιώτικης ομάδας, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Κωνσταντινέας «μετράει» μέχρι στιγμής 5 άσους, 1 ισοπαλία και μόλις 2 νίκες των φιλοξενούμενων ενώ το τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε ήταν αυτό του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή. Θα είναι η πρώτη φορά στην σεζόν που θα σφυρίξει τον Εργοτέλη, αν και πρόκειται για την ένατη φετινή του αναμέτρηση στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο 32χρονος ρέφερι θα έχει ως συνεργάτες στα Πηγάδια τους Νίκο Φαντόπουλο (του ΣΔΠ Πειραιά) και ο Νίκο Δημόπουλος (του ΣΔΠ Μακεδονίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος του Συνδέσμου Αθηνών.

Ο μοναδικός θρακιώτης διαιτητής στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας, ο κομοτηναίος Δημήτρης μπιτσίδης, ορίστηκε σε αυτήν την αγωνιστική ως πρώτος δεύτερος βοηθός στην αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο, την οποία θα διευθύνει ο Σταύρος Μάνταλος του Συνδέσμου Αθηνών.

Για το πρωτάθλημα της Football League, τέλος, το μεγάλο δευτεριάτικο ντέρμπι στο ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ Γιάννενα θα σφυρίξει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών. Αυτός θα έχει ως βοηθούς τον Παναγιώτη Νακόπουλο και τον Στέλιο Τσολάκη του Συνδέσμου Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Καμαράκης του Συνδέσμου Ξάνθης, ενώ παρατηρητής έχει οριστεί ο Μάκης Ευθυμιάδης από την Δράμα.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/