Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Πεταλωτής


Αλλά και μια παραδοχή ότι εντός κυβέρνησης «υπάρχουν ζητήματα, τα οποία όμως πρέπει να επιλύονται από τους ίδιους τους υπουργούς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ FLASH





Με τα επικοινωνιακά αυτογκόλ για την κυβέρνηση να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής προσπάθησε χθες μέσα από συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Flash να χαμηλώσει τους τόνους αναφορικά με τις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν.

«Είναι νομίζω ό,τι πιο λογικό θα μπορούσε να υπάρχει μέσα από την αγωνία του έλληνα πρωθυπουργού να προσπαθεί να βρει τρόπους αντιμετώπισης των δανειακών μας αναγκών.

Όταν μια ΕΕ τη βλέπαμε από τότε, ήταν άκρως αρνητική προς τη χώρα μας λόγω της διεθνούς αναξιοπιστίας που είχαμε, θα ήταν πραγματικά εκτός καθηκόντων του πρωθυπουργού, ενός έλληνα πρωθυπουργού, εάν δεν φρόντιζε να δημιουργεί σενάρια, να δημιουργεί συμμαχίες και να καλύπτει όλες εκείνες τις υποθέσεις, έτσι ώστε να μπορέσει να καταφύγει σε έναν δανεισμό επιβεβλημένο, άμεσα επιβεβλημένο για τη χώρα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πεταλωτής.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι εντός κυβέρνησης «υπάρχουν ζητήματα, τα οποία όμως ζητήματα πρέπει να επιλύονται από τους ίδιους τους υπουργούς».

.