Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Χαμένη ευκαιρία για την Skoda αλλά δεν πειράζει

Τώρα πλέον πρέπει να μαζέψει άμεσα βαθμούς για να ξεμπλέξει με την υπόθεση παραμονή όσο το δυνατόν πιο σύντομα

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Για το αν μπορεί κάποιος να είναι στεναχωρημένος για κάτι από την προχθεσινή αναμέτρηση, αυτό είναι σίγουρα η χαμένη ευκαιρία για ακόμη μία φορά -όπως και με τον Εργοτέλη - να ξεμπερδεύει νωρίτερα την υπόθεση "παραμονή". Η Skoda Ξάνθη ουσιαστικά έχασε αυτήν την ευκαιρία, από την άλλη όμως ακόμη και με νίκη δεν θα άλλαζαν πολλά πράγματα για την συνέχεια. Aυτό που θα άλλαζε σίγουρα είναι ότι θα υπήρχε λιγότερο άγχος. Η ομάδα καλείται πλέον να μαζέψει βαθμούς και γρήγορα στις επόμενες αγωνιστικές, αρχής γενομένης το Σάββατο απέναντι στον Ηρακλή, για να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχίτερα.
Στη χθεσινή προπόνηση σίγουρα το κλίμα δεν ήταν όπως μετά τον Ατρόμητο, όχι μόνο γιατί δεν κατάφερε να κερδίσει αλλά και γιατί άπαντες στην ομάδα περίμεναν καλύτερη εμφάνιση από αυτήν που τελικά πραγματοποίησαν. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θεωρεί και σωστά ότι δεν ήρθε και η καταστροφή για την ομάδα του και ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη των καλών εμφανίσεων που έδειξε επί των ημερών του η ομάδα. Δεν είναι και εύκολο να μπορείς να κερδίζεις και να έχεις καλή εμφάνιση σε δύο κολλητά παιχνίδια εντός έδρας, εξάλλου δεν είναι και πολλοί αυτοί που το έχουνε κάνει.
Πάντως υπήρχαν και ευχάριστα προχθές. Ένα από αυτά έχει να κάνει με την καταπληκτική παρουσία του Μπόατενγκ. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολλανδός ήταν πολύ καλός, σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που η ομάδα χρειάζεται να παίρνει από τους παίκτες της το κάτι παραπάνω. Ευχάριστο επίσης ότι δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός από την προχθεσινή αναμέτρηση, οπότε η προετοιμασία ενόψει Ηρακλή συνεχίζεται με τον προπονητή να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες
Σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης για την Skoda Ξάνθη μια και υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό. Από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις με πρωινή προπόνηση 11:00 πμ.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/