Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η ΝΕ Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη Παπανδρέου

Η ανακοίνωση που εξεδόθη για την διήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θράκη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ





Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας, αλλά και σε όλη τη Θράκη το διήμερο 17-18 Φλεβάρη, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μεγάλου κλιμακίου της κυβέρνησης δείχνει για ακόμη μια φορά το έμπρακτο και ουσιαστικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας.

Η παρουσία τους στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα: ‘’το καλάθι των προϊόντων της περιφέρειας ’’, που ανέπτυξε ο Υπουργός κ.Σκανδαλίδης, είναι μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι προσπάθειες για ακόμη μια φορά του Υφυπουργού μας και κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή ΄΄έπιασαν τόπο’’. Παρόλο που κάποιοι πήγαν να παραπληροφορήσουν και να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και την ουσία αυτής της επίσκεψης σε άλλα γεγονότα και απέτυχαν οικτρά. Οι διαμαρτυρίες δίκαιες ή άδικες δεν αρκούν από μόνες τους για να βρεθεί λύση.

Η υπόθεση αφορά το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, ενισχύοντας τον εθνικό και τον τοπικό μας πλούτο.

Οι προτάσεις της κυβέρνησης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεν αποτελούν έκθεση ιδεών, αλλά ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.

Εμείς στηρίζουμε την όλη προσπάθεια, συνδράμουμε τις τοπικές δυνάμεις που στηρίζουν το ‘’καλάθι των προϊόντων’’, τα οποία είναι προϊόντα που παράγει η περιοχή μας και πρόκειται ουσιαστικά για το καλάθι της μεσογειακής μας διατροφής.

Δεν είναι όλα στην χώρα μας καταστροφολογία. Όλοι πληρώνουμε τα λάθη του παρελθόντας, όπως τόνισε και ο Πρωθυπουργός, όμως όλοι μαζί έχουμε χρέος να αλλάξουμε την Ελλάδα, τον τόπο μας, τον Νομό μας, αλλά και τους εαυτούς μας για να μην ξαναβρεθούμε σε αυτή τη θέση.


Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

.