Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Εγκώμια Μιχελάκη για τον Αλέκο Κοντό!

Αλλά και νέο στοπ στον Θ. Ρουσόπουλο


ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ
ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
«ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ»;



Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η προχθεσινή συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη στην εφημερίδα «Αποκαλύψεις», αφού αυτή αφορούσε και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος εν όψει εκλογών, πρόωρων ή μη…

Σε ερώτηση λοιπόν της εφημερίδας ότι, «Υπάρχει η αίσθηση ότι, μετά την εξέλιξη στην υπόθεση Βατοπεδίου, δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα για τους εμπλεκόμενους βουλευτές να ξαναδιεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών», η απάντηση Μιχελάκη περιείχε ιδιαίτερα μεγάλη… αβάντα για τον πρώην Υπουργό Αλέκο Κοντό, δηλώνοντας:

«Πρώτ’ απ’ όλα, δεν είχαν εξαιρεθεί από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όσοι είχαν καταγγελθεί από το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια του να κατασκευάσει «ενόχους» για κομματικές σκοπιμότητες και όχι για να βρεθεί η αλήθεια. Παράδειγμα, ο κ. Αλέκος Κοντός, που είναι και σήμερα βουλευτής ο οποίος- όπως ξέρετε- ζήτησε να μην ισχύσει η παραγραφή, αλλά να δικαστεί για να λάμψει η αλήθεια και να μην υπάρχει καμία σκιά.

Το δεύτερο είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς, έχει κάνει δηλώσεις για τις συμπεριφορές που δεν χωρούν στην παράταξη. Και οι δηλώσεις του προέδρου ισχύουν στο ακέραιο»

-Τουτέστιν μέσα ο Αλέκος Κοντός, «έξω» όμως ορισμένοι άλλοι, όπως ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για παράδειγμα…



Πηγή: http://maxitisthrakis.blogspot.com/