Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ηχητό "Όχι" του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στα χρυσωρυχεία ...

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε την Παρασκευή

"Οι δήμαρχοι που είναι κότες τελείωσαν", είπε ο Ευάγγελος Λαμπάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Αλεξ/πολης Ευάγγελο Λαμπάκη, έγινε αναφορά στις απόψεις του για την εξόρυξη του χρυσού, λέγοντας ο ίδιος ότι δεν εμπιστεύεται το δημόσιο και τα όσα εγκρίνουν για την μεταλλευτική δραστηριότητα του χρυσού και αναφερόμενος στην συνάντηση που είχε προ ημερών με στελέχη της εταιρείας, τόνισε ότι το «Όχι» από την πλευρά του θα πάψει μόνο όταν ο ίδιος πεθάνει.

Ο κ. Λαμπάκης μιλώντας για το ταξίδι το οποίου του προτάθηκε από την εταιρεία στο χωριό του Αη Βασίλη, όπου και υπάρχει εξορυκτική δραστηριότητα λίγα χιλιόμετρα μακριά, τόνισε ότι οι δύο περιοχές δεν έχουν τίποτα κοινό και δήλωσε αρκετά πονηρός για να μην πειστεί από τις προθέσεις της εταιρείας.

Ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης μίλησε και για τις διαβεβαιώσεις που είχε για θέσεις εργασίας που θα ανοίξουν, δηλώνοντας ότι ο αριθμός που ειπώθηκε δεν είναι ικανοποιητικός. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής οι θέσεις εργασίας που θα ανοίξουν από τα έργα στον Δήμο θα είναι πολλές περισσότερες και ασφαλείς, απαριθμώντας τα έργα.

Όσον αφορά την αποστροφή μέρους των πολιτών και φορέων από την άρνηση στην θετική συγκατάβαση, ο κ. Λαμπάκης έθεσε το θέμα των χρημάτων. Τέλος, σε έντονο ύφος, ο κ. Λαμπάκης αναφέρθηκε στις βλέψεις που έχει για την πόλη αναφερόμενος σε πρώτο ενικό πρόσωπο και δήλωσε ότι «οι Δήμαρχοι κότες, τελείωσαν»
 
Πηγή:  http://gatzoli.blogspot.com/