Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Κρίσιμο ματς στην Πάτρα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Αντιμετωπίζει την ΕΑΠ
για την 15η αγωνιστική
της Volleyleague

  ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague, αφού Αρης και ΠΑΟΚ προσέφεραν έναν θεαματικό αγώνα με δυνατές μονομαχίες στα Βασιλικά, από όπου ο Δικέφαλος τελικά έφυγε με το διπλό. Το κυρίως πιάτο όμως της 15ης στροφής... σερβίρεται σήμερα Σάββατο (12/2) με πέντε αναμετρήσεις σε Πολίχνη, Καλαμαριά, Ρέντη, Πάτρα και Κυψέλη.

Στην αναμέτρηση που μας ενδιαφέρει άμεσα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει δύσκολη αποστολή, καθώς ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την τοπική (και ευρωπαία) ΕΑΠ. Η τελευταία έχει ψυχολογία ιδιαιτέρως ανεβασμένη, μετά την θριαμβευτική πρόκριση στους 4 του Challenge Cup. Στην προηγούμενη αγωνιστική ωστόσο, οι παίκτες του Γιώργου Χριστόπουλου είχαν γνωρίσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ, χάνοντας έδαφος από την διεκδίκηση της τέταρτης προνομιούχας θέσης και για αυτό θα παλέψουν για το τρίποντο, εκμεταλλευόμενοι την απώλεια ενός βαθμού του τέταρτου ΠΑΟΚ. Ο αγώνας ξεκινά στις 7.00 το βράδυ.

Αναλυτικά, το αποψινό πρόγραμμα: Επίκουρος - Παναθηναϊκός (18:00), Απόλλων Καλαμαριάς - Ηρακλής (19:00), Ολυμπιακός - ΑΟ Κηφισιάς (19:00), Πανελλήνιος - ΓΣ Λαμίας (19:00) και ΕΑ Πατρών - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (19:00).

.