Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής απόψε στην Ορεστιάδα

Αντίστροφη αναμέτρηση για την αναμέτρηση της πρωτοπόρου στην βαθμολογία ομάδας της Θράκης με την δεύτερη Ελπίδα Αμπελοκήπων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ...



Η «σύγκρουση» ανάμεσα στην πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της Β' Εθνικής, Ορεστιάδα και της δεύτερης Ελπίδας Αμπελοκήπων, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής. H αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής ξεκίνησε για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας. «Ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε» υπογράμμισε ο Σταματόπουλος.

Oι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν το τρίποντο, το οποίος και θα διευρύνει ακόμη περισσότερο την διαφορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και παράλληλα θα κάνει πιο εύκολο το έργο της επιστροφής προς την Α2. Ο τεχνικός του ΑΟΟ, Μπάμπης Σταματόπουλος, αναφερόμενος στον αγώνα με την Ελπίδα τόνισε «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Είναι ένα ντέρμπι, το οποίο η ομάδα, πρέπει να το κερδίσει για να είναι πιο κοντά στην άνοδο. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε κάποια προβλήματα ίωσης για ορισμένους παίκτες, αλλά ευελπιστούμε το Σάββατο να παρουσιαστούμε ετοιμοπόλεμοι και να ανταπεξέλθουμε των υποχρεώσεών μας. Καλούμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο, όπως και τις προηγούμενες φορές και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Η ΓΕΑ πασχίζει να μαζέψει βαθμούς και αν και με αρκετές απουσίες θα παλέψει να κάνει κάτι καλό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη ΜΕΝΤ.


3ος όμιλος


Σάββατο (12/2/2011)

Πτολεμαΐδος, 18.00 ΦΣ Αρίων - Μέγας Αλέξανδρος (Κονταξής - Πορτοκαλίδης)

Ιωαννίνων, 19.00 ΦΕ Ιωαννίνων - ΑΟ Σερρών (Μπαλτζώης - Σταμάτης)

Ορεστιάδας, 19.00 ΑΟ Ορεστιάδος - ΑΣ Ελπίς (Παπαδόπουλος Ι. - Βενετίδης)

ΜΕΝΤ, 19.00 ΜΕΝΤ - ΓΕ Αλεξ/πολης (Δανιηλίδου - Λιοτόπουλος)



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/